JavaScript is required for our website accessibility to work properly. פרוש נגד הציונות הדתית והציבור הדתי לאומי | זמן ישראל

פרוש נגד הציונות הדתית והציבור הדתי לאומי

השר מאיר פרוש, ספטמבר 2024 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
יונתן זינדל/פלאש90
השר מאיר פרוש, ספטמבר 2024

חבר הכנסת מאיר פרוש מיהדות התורה תוקף את מפלגת הציונות הדתית של שר האוצר בצלאל סמוטריץ', ואת הציבור הדתי־לאומי כולו, בשל התנגדותם לחקיקה הפוטרת תלמידי ישיבות מגיוס לצה"ל.

"אפשר לחשוב שאצלם הכול בסדר, שהם משרתים 32 חודשים וכל הבנות משרתות. הם לא מבינים שברגע שהשמאל, הקפלניסטים, יגמרו איתנו, הם יעברו אליהם. הבושה של הציונות הדתית היא שזו מפלגה שבקושי מגרדת את אחוז החסימה, ובכל זאת מנסה להכתיב דעות לביבי וליהדות התורה", אומר פרוש לאתר החרדי "כיכר השבת".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 12 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.