JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לאחר הפיצוצים שאירעו במהלך ביקורו בדמשק: מקרון מצהיר כי ארצו תסייע בשיקום סוריה | זמן ישראל

לאחר הפיצוצים שאירעו במהלך ביקורו בדמשק: מקרון מצהיר כי ארצו תסייע בשיקום סוריה

נשיא צרפת עמנואל מקרון לוחץ את ידו של נשיא סוריה אחמד א-שרע לפני פגישתם בארמון בדמשק, 7 ביולי 2026 (צילום: Ludovic MARIN / POOL / AFP)
Ludovic MARIN / POOL / AFP
נשיא צרפת עמנואל מקרון לוחץ את ידו של נשיא סוריה אחמד א-שרע לפני פגישתם בארמון בדמשק, 7 ביולי 2026

נשיא צרפת עמנואל מקרון הצהיר כי ארצו מוכנה לסייע בשיקום הכלכלה ומגזר הבנקאות של סוריה.

הדברים נאמרו בעוד מקרון ממשיך בביקורו בדמשק, וזאת למרות שתי פצצות שהתפוצצו קודם לכן בסמוך למלון שבו קיים פגישות.

"אנו רוצים להמשיך לפעול למען ארגון מחדש של מגזר הבנקאות", אמר מקרון במסיבת עיתונאים שקיים לצד נשיא סוריה אחמד א-שרע.

בנוסף, ציין מקרון כי פריז פועלת כדי להעניק סיוע גם לבנק המרכזי של סוריה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 22 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.