JavaScript is required for our website accessibility to work properly. איזנקוט: "הממשלה שהובילה אותנו לאסון בעיניים פקוחות נגד חיזוק צה"ל בשעת מלחמה" | זמן ישראל

איזנקוט: "הממשלה שהובילה אותנו לאסון בעיניים פקוחות נגד חיזוק צה״ל בשעת מלחמה"

יו"ר מפלגת ישר, גדי איזנקוט, משיק את קמפיין הבחירות של המפלגה, 30 ביוני 2026
יו"ר מפלגת ישר, גדי איזנקוט, משיק את קמפיין הבחירות של המפלגה, 30 ביוני 2026

יו"ר מפלגת ישר! גדי איזנקוט מסר בתגובה לאזהרת הרמטכ"ל מפני חוק הקפאת מעצר עריקים חרדים:

"ממשלת ישראל נגד חיזוק צה"ל בשעת מלחמה. כשצה''ל קובע בצורה חד משמעית שהחוק לא יביא לתוספת כוח אדם בשורותיו, אלא ישיג בדיוק את התוצאה ההפוכה – אין לנתניהו ולשריו לאן לברוח.

"הממשלה הזאת הובילה אותנו לאסון בעיניים פקוחות ובהתעלמות מאזהרות הרמטכ"ל, ראשי הארגונים, חברי הכנסת ובהם אני.

"עומק החידלון והפחד מתוצאות הבחירות, השאירו את הכנסת הזו למלא את ימיה. גם בערוב ימיה, ממשיכה ממשלת נתניהו לעשות נזק בהתעלמות מאזהרות.

"את האבסורד הזה אנחנו נעצור. אנחנו נבטל את חוקי הפטור הפוליטיים עם הקמת הממשלה הבאה. נדאג להרחיב את שורות הצבא, להחזיר את הערבות ההדדית ולשים את אלו שמשרתים ומגנים על הבית בראש סדר העדיפויות הלאומי".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 13 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.