JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הפגנות חרדיות נערכו זה השבוע השביעי ברציפות מחוץ לבית הקפה "בסמטה" בירושלים | זמן ישראל

הפגנות חרדיות נערכו זה השבוע השביעי ברציפות מחוץ לבית הקפה "בסמטה" בירושלים

מפגינים חרדים מוחים נגד בית קפה הפועל בשבת ומתעמתים עם המשטרה, בעוד מפגינים חילונים מקיימים הפגנת נגד לתמיכה בבית הקפה במרכז ירושלים. 15 באוגוסט 2026 (צילום: אורן בן חקון/פלאש90)
אורן בן חקון/פלאש90
מפגינים חרדים מוחים נגד בית קפה הפועל בשבת ומתעמתים עם המשטרה, בעוד מפגינים חילונים מקיימים הפגנת נגד לתמיכה בבית הקפה במרכז ירושלים. 15 באוגוסט 2026

הפגנות חרדיות נערכו זה השבוע השביעי ברציפות מחוץ לבית הקפה "בסמטה" במרכז ירושלים, במחאה על פעילותו בשבת. 

מול המפגינים החרדים נמצאים גם פעילי ארגון "החזית הוורודה", המחזיקים שלטים שעליהם נכתב, בין היתר, "הזכות הקדושה לשתות קפה" ו"נמות ולא נשתה נס" – משחק מילים על הסיסמה שבה משתמשים חרדים במחאה נגד גיוס לצה"ל.

לפי דיווחים של פעילים ברשת, מנעול בית הקפה הושחת במהלך הלילה, והפתיחה הבוקר התעכבה לזמן קצר. לא דווח על מעצרים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 15 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.