יו"ר יש עתיד יאיר לפיד פרסם הערב את רשימת מועמדי מפלגתו, שתשולב ברשימת "ביחד". ח"כ מירב בן ארי הוצבה במקום השני, ואחריה האלוף במיל' נעם תיבון וח"כ מירב כהן. נשים מאיישות ארבעה מעשרת המקומות הראשונים ברשימת יש עתיד ושבעה מ־15 המקומות הראשונים.
רם בן ברק הוצב במקום החמישי, נאור שירי בשישי, ולדימיר בליאק בשביעי ויוראי להב הרצנו בשמיני. את העשירייה הראשונה משלימות יסמין סאקס פרידמן במקום התשיעי ונטע אטיאס, מנהלת סיעת יש עתיד בעשור האחרון, במקום העשירי.
בהמשך הרשימה שובצו משה "קינלי" טור־פז במקום ה־11, סימון דוידסון במקום ה־12, שלי טל מירון במקום ה־13, רוני פנטנש מלכאי במקום ה־14 ומטי צרפתי הרכבי במקום ה־15.
לפי הסיכום בין לפיד לבנט, בעשירייה הראשונה של רשימת ביחד משובצים ארבעה חברי יש עתיד ובעשירייה השנייה חמישה חברי יש עתיד, דהיינו עד למקום ה-15 (כפי שצופים כרגע הסקרים) ייכנסו כ-8-7 חברי יש עתיד.
בשבוע האחרון נמצאת מפלגת יש עתיד תחת מתקפה על כך שבכירים רבים פרשו, אולם ביש עתיד מדגישים שכולם נשארים חברי המפלגה, ממשיכים לסייע בקמפיין ולהשתתף במפגשים עם קהל וכי כל הפרישות נעשו בצורה מכובדת וחברית.
בפוסט לפעילי המפלגה כתב לפיד: "אם אנחנו רוצים לתקן את המדינה, אין דרך טובה יותר מאשר לתת כוח לאנשים האלה. הם מנוסים, הם קשוחים, הם יודעים לעבוד, הם אנשי ביצוע, ליבם במקום הכי נכון בעולם".
בהתייחסו להליך רענון המפלגה הוסיף: "השבוע האחרון היה מפגן של כוח. ככה נראית קבוצה קשוחה, שיודעת איך עוברים ביחד שבועות קשים בשביל לבנות עתיד טוב יותר. קבוצות מנצחות יודעות להמציא את עצמן מחדש. לא רק שהראינו לעם ישראל שאפשר גם אחרת, גם הבטחנו השבוע שנהיה חלק מהנהגת המדינה לעוד הרבה שנים".


תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו