JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל חיסל ברצועת עזה שני מחבלים מחמאס ומהג'יהאד האסלאמי | זמן ישראל

צה"ל חיסל ברצועת עזה שני מחבלים מחמאס ומהג'יהאד האסלאמי

מחבלים מארגוני הטרור חמאס והג'יהאד האסלאמי שחוסלו בעזה, ספטמבר 2026 (צילום: דובר צה"ל)
דובר צה"ל
מחבלים מארגוני הטרור חמאס והג'יהאד האסלאמי שחוסלו בעזה, ספטמבר 2026

צה"ל חיסל אתמול (ראשון) ולפני ימים אחדים ברצועת עזה שני מחבלים מארגוני הטרור חמאס והג'יהאד האסלאמי, שלקחו חלק בהטמנת מטענים ובפעילות נגד כוחות הצבא, כך מסר דובר צה"ל.

לפי הודעת הצבא, בתקיפה שבוצעה אתמול במרחב שאטי חוסל צבחי חדר האשם אלבטריחי, מחבל בארגון הג'יהאד האסלאמי. אלבטריחי היה מעורב בהטמנת מטעני חבלה נגד כוחות צה"ל הפועלים ברצועה.

בתקיפה נוספת, שהתרחשה לפני ימים אחדים, חוסל אחמד פואד חליל חלס, מחבל כוח נוחבה בזרוע הצבאית של חמאס. גם הוא היה מעורב בהנחת מטענים ובפעולות נוספות נגד הכוחות בשטח.

מדובר צה"ל נמסר כי בעת האחרונה קידמו השניים מתווי טרור נגד כוחות הצבא ואזרחי ישראל. עוד נמסר כי הם חוסלו במטרה להסיר את האיום שהיוו, תוך ציון כי השניים פעלו "תוך הפרה שיטתית של הפסקת האש".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 7 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.