JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אורן דוברונסקי מוותר על השיריון ברשימת הליכוד: אהיה שר | זמן ישראל

אורן דוברונסקי מוותר על השיריון ברשימת הליכוד: אהיה שר

אורן דוברונובסקי (צילום: ערוץ ה-X של הליכוד)
ערוץ ה-X של הליכוד
אורן דוברונובסקי

אורן דוברונובסקי, יזם ההיי-טק שראש הממשלה בנימין נתניהו הודיע על שריונו ברשימת הליכוד במקום ה-11 הודיע כי הוא מעוניין להיות שר ה-AI, ולא חבר כנסת.

"העדפתי לכהן רק כשר מקצועי, שם אוכל לתרום את המירב מנסיוני ולא להיות ברשימה עצמה כחבר כנסת וכך סיכמנו", הוא כתב בפייסבוק. "אני מתכוון לפעול יד ביד עם ראש הממשלה נתניהו, כחלק מנבחרת הליכוד, על מנת לוודא שמדינת ישראל תהפוך למעצמת AI".

ככל הנראה, דוברונובסקי אינו מעוניין לוותר על אזרחותו האמריקאית כמתחייב מחברי כנסת.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 8 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.