JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יאיר גולן: "אם ליברמן רוצה ממשלה בלי גיוס חרדים ובלי ביטול ההפיכה, הוא מוזמן להקים ממשלה עם נתניהו" | זמן ישראל

יאיר גולן: "אם ליברמן רוצה ממשלה בלי גיוס חרדים ובלי ביטול ההפיכה, הוא מוזמן להקים ממשלה עם נתניהו"

יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן משתתף בכנס הבינלאומי למאבק בטרור ע"ש שבתי שביט באוניברסיטת רייכמן בהרצליה. 6 באוקטובר 2026 (צילום: טל גל/פלאש90)
טל גל/פלאש90
יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן משתתף בכנס הבינלאומי למאבק בטרור ע"ש שבתי שביט באוניברסיטת רייכמן בהרצליה. 6 באוקטובר 2026

יו"ר הדמוקרטים, האלוף (מיל') יאיר גולן, מתח ביקורת חריפה על אביגדור ליברמן סביב סוגיות גיוס החרדים והחקיקה המשפטית.

לפי ההודעה שפרסם, אמר גולן כי "אם ליברמן רוצה ממשלה שלא תגייס חרדים ושלא תבטל את חוקי ההפיכה, הוא מוזמן להקים ממשלה עם נתניהו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 8 בנובמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.