את דורשת "השבת הדמוקרטיה למסלולה". כלומר, את מודה שבחמישים שנות שלטון הליכוד היתה פה דמוקרטיה. נעים לדעת.
הזמן של
ch-ez@012.net.il
אני מסתכל על המאמר שוב, ואומר, בכל הרצינות, כל צרוף מילים כאן הוא פרכה, כלומר מופרך. את מוכרחה ליזום חשבון נפש לעצמך, איך אתם, צאצאי האליטות הישנות, נפלתם לבור של יאוש שאי אפשר כנראה כב... המשך קריאה
אני מסתכל על המאמר שוב, ואומר, בכל הרצינות, כל צרוף מילים כאן הוא פרכה, כלומר מופרך. את מוכרחה ליזום חשבון נפש לעצמך, איך אתם, צאצאי האליטות הישנות, נפלתם לבור של יאוש שאי אפשר כנראה כבר לצאת ממנו, אלא כשיגיע הסוף שאת מייחלת לבנימין נתניהו. מקור היאוש הוא בהכרתכם הנחרצת, הברורה, בצדק, שלא תנצחו בעשר מערכות הבחירות הבאות לפחות, ואחר כך אלוהים אולי יודע.
לכותבת, אני שומר את המאמר ואציג לך אותו בפומבי בעוד חמש שנים, ואבקש את התייחסותך הפומבית, ונראה מה תגידי. מקובל עליך?
לידיעתך, נתניהו, שאת מייחלת למותו בדרך הטבע, עוד יקבור את כל ראשי מפלגות השמאל (או האופוזיציה, למי שמתחכם ואומר אין שמאל).
עוד משהו: גם אם תסתכלו בראי, לא תראו: אתם השמאל שרויים בפסיכוזה ופסיכופתיה המונית. היאוש (המוצדק) עיוור את עיניכם ואת יכולתכם לראות את המציאות. ישראל מדינה דמוקרטית (הרבה יותר משהיתה בש... המשך קריאה
עוד משהו: גם אם תסתכלו בראי, לא תראו: אתם השמאל שרויים בפסיכוזה ופסיכופתיה המונית. היאוש (המוצדק) עיוור את עיניכם ואת יכולתכם לראות את המציאות. ישראל מדינה דמוקרטית (הרבה יותר משהיתה בשלטון השמאל המושחת) מהמשגשגות והמוצלחות בעולם, למרות המצב הקשה כיום. כל מה שנאמר ב"מאמר" נובע מיאוש אישי-חברתי של צאצאי האליטות הישנות שגנבו להם את המדינה.
אתם כותבים את אותו המאמר מאז חודש מאי 77', עת סולק שלטון הפרוטקציה והאפליה של השמאל וההסתדרות, והוחלף בשלטון דמוקרטי מאז ועד היום.
סגירה
הגיע הזמן לומר את דעתך
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
סגירה
בחזרה לכתבה