נבחרי ציבור מצטופפים על הבמה ללא כל מסכה (העבודה) ● ריקודים בצפיפות גבוהה (הליכוד, ש"ס, הציונות הדתית) ● אי שמירת מרחק (כמעט כולם) ● החגיגות במטות המפלגות בליל הבחירות היו מפגן מתמשך של צפצוף על הנחיות הקורונה בחללים סגורים, ללא כל ריחוק חברתי ● מנכ"לית מדעת: "מדינת ישראל עדיין במהלכו של משבר הקורונה והדוגמה האישית חשובה גם עכשיו"
נועם רבקין פנטון/פלאש90
חגיגות במטה ש"ס עם היוודע תוצאות המדגם, 23 במרץ 2021
המלחמה הצפויה בהפתעה מול איראן (או עם איראן או נגד איראן) תיפתח כמו כל מלחמה צפויה במכה צבאית. צוללת איראנית תטביע צוללת ישראלית או סתם אניית סוחר ישראלית, טילים יעופו מסוריה לגליל ומלבנון למפרץ חיפה, שגרירות ישראלית תחטוף מכונית תופת 4X4 או משאית תופת. כן כן, בארגנטינה או סתם במרכז אירופה.
המלחמה הצפויה בהפתעה מול איראן תיפתח כמו כל מלחמה צפויה במכה צבאית. צוללת איראנית תטביע צוללת ישראלית או סתם אניית סוחר ישראלית, טילים יעופו מסוריה לגליל ומלבנון למפרץ חיפה
המלחמה הצפויה עם איראן כבר מוכנה בפתח. מכינה את הגייסות, משמרות המהפכה, הטילים ארוכי הטווח, אלפי התותחים והמטוסים. כל הקברניטים כבר קיבלו את המודיעין הגולמי, כלי התקשורת כבר סיפרו על המידע המדויק שהביא ראש המוסד בניגוד לדעתו של ראש אמ"ן, ועל ההתראה שנתן הרמטכ"ל בניגוד לדעתו של שר הביטחון.
דברי הרהב של ראש הממשלה, נאומיו השחצניים המתלהמים וחיוכו הזחוח כבר שודרו והוקלטו שוב ושודרו שוב וכולם יודעים שישראל הולכת למלחמה מול איראן (או עם איראן או נגד איראן).
המלחמה הצפויה מטרתה ברורה. באוקטובר כנראה יהיו בחירות. שוב בחירות. ושוב יש להתכונן למען ביטחון ישראל לבחירות. המלחמה נועדה לתעמולת בחירות. כמו כל מלחמה צפויה.
לישראל הרי אין דרישה לשטחים באיראן. גם הסכם שלום תמורת שלום לא עומד על הפרק. שליחים סודיים לא נפגשים בין המדינות, וההסכם האמריקאי-איראני הקורם עור וגידים על תכנית הגרעין האיראנית, רק מזרז את החלטת ממשלת ישראל, כלומר את החלטת ראש ממשלת ישראל, לצאת למלחמה מול איראן (או עם או נגד).
מה תרוויח ישראל ממלחמה מול איראן? תוהים הפרשנים שלעולם מופתעים ממלחמות. ובכן ישראל כמובן לא תרוויח כלום, היא רק תפסיד, אבל ממשלת ישראל כלומר ראש ממשלת ישקר-אל יקבל עוד קדנציה. ממשלת חירום תתאחד מיד סביב מנהיגותו הבלתי ניתנת לערעור. מצב איום ההשמדה יהיה ברור לכל אזרח ואיש לא יעסוק בשטויות כמו שוחד מרמה והפרת אמונים, סיגרים שמפניה וכמה כתבות בוואלה.
מה תרוויח ישראל ממלחמה מול איראן? תוהים הפרשנים שלעולם מופתעים ממלחמות. ובכן ישראל כמובן לא תרוויח כלום, היא רק תפסיד, אבל ממשלת ישראל כלומר ראש ממשלת ישקר-אל יקבל עוד קדנציה
ממשלת החירום החדשה למלחמה הצפויה מול איראן, תעסוק למעשה רק בדבר אחד – במלחמה הצפויה מול איראן. הממשלה כבר מיומנת. מערכת החינוך תושבת, הילדים יכלאו בבתי ההורים המובטלים, מערכת הבריאות תכין את עצמה לנפגעי הדף, רסיסים ושריפה ותעבור ממצב קורונה למצב מלחמה מול איראן (או נגד או עם). מערכות הרווחה כבר יסגרו מעצמן. האוצר יקיש בקופה הריקה ויפנה לציבור לקבלת מלווה מרצון. שרי הממשלה יעלו מעצמם על דוכן הכנסת ויקללו כל מי שינסה לבחון את נחיצות המלחמה.
משרד המשפטים יסגור את בית המשפט המחוזי מחשש שטילים איראנים יפגעו באולם בו מתנהל משפט השוחד של רה"מ המנהל את המלחמה הצפויה נגד איראן (או עם או מול).
בג"צ הרחום והחנון יאשר את ביטול המשפט עקב מצב החירום ונאום חמור וחריף ומאיים ומזעזע ינשא ערב ערב במהדורת החדשות בשידור חי מהמקלט האטומי בו ישהה ראש הממשלה עם רעייתו ושני בניו ואולי גם סריסיו.
המלחמה הצפויה עם איראן תתפוס את מערכת הביטחון בשיא פריחתה הכלכלית. הרמטכ"ל שהזהיר וחיל האוויר שהפציץ והמוסד שחיבל בסרקזות ובארכיון וחיסל את ההוא, איך קוראים לו, שר הגרעין. כולם יפרחו שוב. כי המלחמה הצפויה מול איראן תהיה נקודת הזינוק לחורבן וצמיחה. בו זמנית.
כל משאבי המשק והשקעותיו בהייטק ישועבדו לשיקום הנזק מאלפי הטילים האיראניים שיפגעו במרכזי האוכלוסייה ויפצפצו את איום מגיפת הקורונה לבדיחה היסטורית. ראש הממשלה יישב על כסאו בטוח ומובטח ומאובטח בלי שום איום של משפטי פלילי או תחקיר עיתונאי על עברו.
בג"צ הרחום והחנון יאשר את ביטול המשפט עקב מצב החירום ונאום חמור וחריף ומאיים ומזעזע ינשא ערב ערב במהדורת החדשות בשידור חי מהמקלט האטומי בו ישהה ראש הממשלה עם רעייתו ושני בניו ואולי גם סריסיו
הצלחתו מובטחת כאשר המלחמה הצפויה עם איראן תשחרר אותו מעדויות 333 עדי המפתח במשפטו ותסיר סוף סוף את האיום בהדחת ראש ממשלה חזק מהימין.
אפילו איראן תיווכח מי החזק באזור. המלחמה מול עיראק נמשכה 8 שנים ועלתה במאות אלפי קרבנות? המלחמה מול ישראל תימשך לנצח. מספר הקרבנות לא חשוב. ראש ממשלת ישראל הוא לא סאדם חוסיין. הוא יציב, חזק ויישאר בשלטון כל עוד המלחמה נמשכת, כלומר המלחמה תימשך כל עוד הוא בשלטון.
איתי לנדסברג נבו הוא אזרח המודאג מעומק השחיתות השלטונית, חושש לגורל הדמוקרטיה ומזועזע מהגזענות והאלימות בחברה הישראלית. לשעבר עורך "מבט שני" ומנהל מחלקת תעודה בערוץ הראשון (2002-2017). בן קיבוץ תל יוסף וממקימי הפורום למען אנשי המילואים ( 1995-2017) . כיום במאי, עורך תוכן ומפיק עצמאי.
פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.
הכל ידוע וברור. מקומו של ביבי בכלא, חד וחלק! נתן אשל הפסיכוזי מנהל את ענייני המדינה ממקום של עיוותים נפשיים מוטרפים, ברדוגו לופת את ביבי במגע אורי גלרי מכושף, וטופזלוקדודו האובדני מתפתל... המשך קריאה
הכל ידוע וברור. מקומו של ביבי בכלא, חד וחלק! נתן אשל הפסיכוזי מנהל את ענייני המדינה ממקום של עיוותים נפשיים מוטרפים, ברדוגו לופת את ביבי במגע אורי גלרי מכושף, וטופזלוקדודו האובדני מתפתל עם עיניו היורדות תהומה למחשכים הכי פסיכיאטריים. נו? עם סביבה כזאת פלא שביבי הולך לאיבוד יותר ויותר? אה? ולכן הכלא זה מה יאזן אותו מההחלקה במדרון לעבר הטראגיות הבלתי נמנעת, ממש כמו דודו טופז שאיבד כל קשר למציאות
החלטות גורליות משנות את ההיסטוריה של העמים ברגעים הקריטיים. המלך דוד החליט לא לצאת לקרב האחרון של שאול בגלבוע, כרת ברית עם הפלישתים, ויחד איתם נלחם בממלכת ארם-צובא והקים את ממלכתו הגדולה בה שלט כ-40 שנים.
לעומתו, רבי עקיבא החליט לצאת למרד בר-כוכבא בערב סדר הפסח, חשב שבר-כוכבא הוא המלך המשיח, וגרם לחורבן יהודה ולמותם של מאות אלפים, גברים, נשים וילדים.
החלטות גורליות משנות את היסטוריית העמים ברגעים קריטיים. המלך דוד החליט לא לצאת לקרב האחרון של שאול בגלבוע והקים ממלכה בה שלט כ-40 שנה. רבי עקיבא יצא למרד בר-כוכבא וגרם לחורבן יהודה ולמות מאות אלפים
הנשיא ריבלין החליט לתת את המנדט להרכבת הממשלה לנתניהו למרות שלנתניהו אין תמיכה של 61 חברי כנסת שתאפשר לו הקמת ממשלה, למרות שבכוונתו לגייס עריקים, למרות סירובו לחתום על הסכם ניגוד העניינים שמצביע על כוונתו לנסות להשפיע ואולי גם לעצור את משפטו.
שופטי בג"ץ יצטרכו לקבל החלטה גורלית: האם החלטת הנשיא ריבלין מתקבלת על הדעת, בעיקר בשל סירובו של נתניהו לחתום על הסכם ניגוד העניינים כבר יותר משנה.
מפת המקרא מימי המלך דוד, פלסטין-צובה-ישראל-פלשת (איור: אוניברסיטת חיפה)
גרשון גליל משער שממלכת פלסטין המקראית היתה בת ברית של המלך דוד ולכן החליט לא לצאת לקרב האחרון של שאול בגלבוע. ההחלטה של דוד לא לצאת לגלבוע חרצה אולי את גורלם של שאול ויונתן וצבא ישראל אבל איפשרה לדוד להקים את ממלכת בית דוד הגדולה. הברית של המלך דוד עם תועי מלך חמת סייעה לו גם במלחמותיו עם ארם-צובא.
קיומה המפתיע של ממלכת פלסטין המקראית בצפון סוריה מסביר אולי גם את השם שבחר הקיסר אדריאנוס לפרובינציית יהודה אחרי הדיכוי האכזרי של מרד בר-כוכבא, סוריה-פלסטינה, שאיחדה את כל החוף המזרחי של הים התיכון לפרובינציה רומאית אחת והעלימה מהמפה את ממלכות ישראל ויהודה.
ההחלטה של דוד לא לצאת לגלבוע חרצה אולי את גורלם של שאול ויונתן וצבא ישראל אבל איפשרה לדוד להקים את ממלכת בית דוד הגדולה. הברית של המלך דוד עם תועי מלך חמת סייעה לו גם במלחמותיו עם ארם-צובא
ההחלטה לצאת למרד בר-כוכבא
דן מרגלית שוחח עם פרופ' ישראל קנוהל על הגדת סדר הפסח ויציאת מצרים. קנוהל מזההאת משה המקראי עם אירסו, מנהיג נכרי שניסה לתפוס את השלטון בסוף השושלת הפרעונית ה-19, לאחר מות אלמנת המלך האחרון של השושלת, תאוסרט. יציאת מצרים על פי קנוהל שונה מאוד מסיפור יציאת מצרים המקראי.
דן מרגלית מספר על מסורת שאומרת שההחלטה הגורלית לצאת למרד בר-כוכבא התקבלה על ידי רבי עקיבא בביתו בליל הסדר כשישבו וסיפרו ביציאת מצרים כל הלילה עד תפילת שחרית. הגדת פסח מעבירה מסר לאומי של שאיפה לאומית לחרות לגאולה ואפשר לראות ברבי עקיבא ובמחברי ההגדה את אלה שזרעו את זרעי הציונות. דני וינברגר כתב על מרד בר-כוכבא כמודל לגאולה. וינברגר כותב:
"אין חולק על הרלוונטיות של המרד לדורות האחרונים, אך היחס אל מרד בר-כוכבא היה טעון מאוד כבר בקרב התנאים באותו דור ולאחריו. ומעניין שאף הוגי ימי הביניים, שלכאורה היו רחוקים מכל התעוררות מדינית, עסקו בו רבות ובנו על פיו את מודל הגאולה, שחזו בשל זיהוי בר-כוכבא ותקופת הצלחת המרד כמלכות המשיח".
בתלמוד הירושלמי מתוארת אמירה של יוחנן בר-תורתא,חברו של רבי עקיבא:
"עקיבא, יעלו עשבים בלחייך, ועדיין בן דוד לא יבוא", כלומר לא כל רבני ישראל תמכו במרד. לעומת זאת, בימי הביניים כתב הרמב"ם בספרו הלכות מלכים ומלחמותיהם – "אַל יַעֲלֶה עַל דַּעְתְּךָ שֶׁהַמֶּלֶךְ הַמָּשִׁיחַ צָרִיךְ לַעֲשׂוֹת אוֹתוֹת וּמוֹפְתִים, וּמְחַדֵּשׁ דְּבָרִים בָּעוֹלָם, אוֹ מְחַיֶּה מֵתִים, וְכַיּוֹצֵא בִּדְבָרִים אֵלּוּ שֶׁהַטִּפְּשִׁים אוֹמְרִים. אֵין […] הַדָּבָר כֵּן, שֶׁהֲרֵי רַבִּי עֲקִיבָה חָכָם גָּדוֹל מֵחַכְמֵי מִשְׁנָה הָיָה, וְהוּא הָיָה נוֹשֵׂא כֵּלָיו שֶׁל כּוֹזֵבָא הַמֶּלֶךְ, וְהוּא הָיָה אוֹמֵר עָלָיו שֶהוּא הַמֶלֶךְ הַמָּשִיחַ, וְדִמָּה הוּא וְכָל חַכְמֵי דּוֹרוֹ שֶׁהוּא הַמֶּלֶךְ הַמָּשִׁיחַ, עַד שֶׁנֶּהֱרַג בָּעֲווֹנוֹת; כֵּיוָן שֶׁנֶּהֱרַג – נוֹדַע שֶאֵינוֹ מָשִיחַ".
הרמב"ם, למרות שהבין שרבי עקיבא טעה ובר-כוכבא לא היה המלך המשיח, הסביר את הטעות בכך שמלך משיח הוא למעשה דמות ארצית שאינה צריכה לעשות אותות ומופתים או להחיות מתים.
"רבן גמליאל ור' אלעזר ור' יהושוע ורבי עקיבא היו מהלכים בדרך לכיוון ירושלים לאחר חורבן בית המקדש. ראו שועל שיצא מבית קודשי הקודשים, התחילו הם בוכים ורבי עקיבא משחק. אמרו לו: 'מפני מה אתה משחק?' אמר להם: 'מפני מה אתם בוכים?' אמרו לו: 'מקום שכתוב בו – "והזר הקרב יומת" עכשיו שועלים הילכו בו, ולא נבכה?' אמר להם: 'לכך אני משחק, שנאמר "עוד ישבו זקנים וזקנות ברחובות ירושלים". עד שלא נתקיימה נבואתו של אוריה הייתי מתיירא שלא תתקיים נבואתו של זכריה. עכשיו שנתקימה נבואתו של אוריה, בידוע שנבואתו של זכריה מתקיימת' אמרו לו: 'עקיבא, ניחמתנו! עקיבא! ניחמתנו'".
"מקום שחכמי הדור רואים אבל וחורבן, רואה רבי עקיבא נחמה ותקומה. במקום שחכמים בוכים, רבי עקיבא צוחק. ואמר על רבי עקיבא הרב קוק: '..לנפשו הענקית, העתיד הרחוק ניצב כהווה'".
"ואף רבי עקיבא ראה את אשת טורנוס רופוס. ירק, צחק ובכה. ירק שהיתה באה מטיפה סרוחה. צחק שעתידה להתגייר ולהנשא לו. בכה שיופי זה יתבלה בעפר".
אפשר לראות ברבי עקיבא את אבי הציונות שהקדים את חזונו של הרצל. מצד שני, רבי עקיבא הצוחק ואולי היהיר, טעה בהערכת כוחו של האוייב הרומאי. החלטתו לצאת למרד הביאה לחורבן ולמותם של מרבית תושבי יהודה על ידי הקיסר אדריאנוס "הנאור" וצבא האימפריה הרומאית. על פי ההיסטוריון הרומאי קסיוס דיו, כ-580 אלף יהודים נהרגו, עשרות יישובים ביהודה הושמדו כליל על תושביהם. גברים, נשים וילדים נשבו ונמכרו לעבדים ברחבי האימפריה הרומית. יהודה הושמדה וקיבלה את שמה הרומאי פרובינציית סוריה-פלסטינה.
אפשר לראות ברבי עקיבא את אבי הציונות שהקדים את חזון הרצל. מצד שני, רבי עקיבא הצוחק ואולי היהיר, טעה בהערכת כוחו של האוייב הרומאי. החלטתו לצאת למרד הביאה לחורבן ולמותם של מרבית תושבי יהודה
הציונות החזירה את ישראל למפת המזרח התיכון אבל כדי שנשאר על המפה כדאי ללמוד מהמלך דוד שלא כבש את ערי פלשת וגם לא את ממלכת פלסטין המקראית בצפון סוריה.
ההחלטות של הנשיא ריבלין, סער ובנט
מאיר שטרית ודן מרגלית מדברים בחריפות על ההחלטות של הנשיא ריבלין, של סער ושל בנט, שהבטיחו לציבור שיקולים ערכיים וממשלת שינוי, אבל ברגע האמת ובאופן בלתי מובן מסרו את המנדט להרכבת ממשלת השינוי לנתניהו. ממש דה-ז'וו לארועי חודש מרץ 2020, שבו גנץ ואשכנזי החליטו לרסק ברגע הקריטי את כחול לבן ולערוק לממשלת נתניהו.
הנשיא ריבלין אמר שלא לגיטימי בעיניו להקים ממשלה באמצעות גיוס עריקים. יותר חמור מהכוונה של נתניהו לגייס עריקים, הוא הסירוב שלו לחתום על הסכם ניגוד העניינים שריבלין כלל לא הזכיר בדבריו. לכן החלטתו בלתי מתקבלת על הדעת.
עתירה לבג"ץ נגד מסירת המנדט לנתניהו הוגשה, ונתניהו והיועמ"ש יצטרכו להשיב עליה היום. הסירוב של נתניהו לחתום על הסכם ניגוד העניינים הוא נושא משפטי מובהק. שופטי בג"ץ חייבים לתקן את הפגם בהחלטה של הנשיא ריבלין, שבחר להתעלם מהסירוב של נתניהו לחתום על הסכם ניגוד העניינים.
לא מתקבל על הדעת ששופטי בג"ץ יחליטו לאפשר לנתניהו להקים ממשלה חרף סירובו לחתום על הסכם ניגוד העניינים, כשכל כהונתו נגועה בניגוד עניינים מהותי וחמור. בכך הם גם מתירים לו בפועל לנצל את כוחו ומעמדו כדי להפעיל לחץ על השופטים במשפטו וגם על מינוי, סילוק או אי-קידום של בכירים במערכת המשפטית.
עתירה לבג"ץ נגד מסירת המנדט לנתניהו הוגשה, ונתניהו והיועמ"ש יצטרכו להשיב עליה היום. הסירוב של נתניהו לחתום על הסכם ניגוד העניינים הוא נושא משפטי מובהק. שופטי בג"ץ חייבים לתקן את הפגם בהחלטה של הנשיא ריבלין
לפחות שיחליטו להתנות את המנדט שקיבל מהנשיא להרכבת הממשלה בחתימה של נתניהו על הסכם ניגוד העניינים, ואולי גם בתצהיר שלא יתערב במינוי שופטים ובכירים במשרד המשפטים. גם לא מישהו מטעמו, גם לא אשתו. נוהל מינוי הבכירים על ידי אשת ראש הממשלה בפגישות כפולות במעונם בבלפור שחשף דוד ארצי ושנמשך כנראה כבר כ-15 שנים צריך להיפסק.
ובנוסף, ואולי הנושא המדאיג מכל, נתניהו מחמם את החזית עם איראן לאורך תקופה ארוכה ואי אפשר לפסול את האפשרות שגם בנושא האיראני הוא לא עושה הפרדה בין ענייני המדינה לבין בעיותיו האישיות המשפטיות. ממש כמו בנושא הכלכלה, הקורונה והבחירות החוזרות הרביעיות בשנתיים האחרונות. כדאי ללמוד מהמלך דוד ולא לצאת למלחמה מיותרת עם איראן. אלו ההחלטות הגורליות שמנהיגי ושופטי ישראל עומדים בפניהן עכשיו והכתובת על הקיר של בית המשפט הגבוה לצדק ברורה.
רמי רום הוא דוקטור לכימיה פיזיקלית, עורך פטנטים וחוקר עצמאי של מלחמת יום כיפור. מתמקד בעיקר בהשפעת הערוץ המדיני החשאי של קיסינג'ר ואיסמעאיל על המלחמה ובהתנהלות של שר הבטחון משה דיין במלחמה. פרסום קודם - תעלומת המפגש החשאי השלישי של קיסינג'ר ואיסמעאיל בספטמבר 1973, מערכות, גיליון נובמבר 2018: http://maarachot.idf.il/PDF/FILES/5/114325.pdf
פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.
משטרת ישראל מנהלת חקירה נגד אזרח החשוד באיומים, פגיעה בפרטיות והטרדה נגד הפרקליטה ליאת בן-ארי, התובעת הראשית במשפטו של ראש הממשלה בנימין נתניהו.
לפי החשד, משה אלון, הניח מכתב בתיבת הדואר בביתה של בן-ארי באוגוסט אשתקד, הכולל איום מפורש וישיר על חייה וחיי משפחתה.
במכתב, אשר נחשף בזמן ישראל, נאמר: "חלאת המין האנושי ליאת בן-ארי המושחטת, אנחנו למען ביבי, נמרר לך את החיים עד שתתאבדי. לא מפחדים ממך עבריינית. יום יום נסתכל לך בלבן של העיניים ימזדיינת" (הטעויות בעברית במקור, א"ה).
מכתב שהושאר בתיבת הדואר של ליאת בן-ארי
על המכתב היו חתומים לכאורה שני פעילי ליכוד ידועים – אורלי לב, הפעילה בהפגנות נגד בן-ארי; ופעיל הליכוד איציק זרקא. אולם שניהם הכחישו נמרצות בזמן אמת כל קשר לכתיבתו או להפצתו, ונראה כי נפלו קורבן לניסיון הפללה מצד החשוד האמיתי.
אלון סירב להתייחס לפניית זמן ישראל ואמר רק: "אני אדבר עם עורכת הדין שלי ואחזור אליכם". עורכת דינו, עו"ד סוזי ארניה, מסרה לזמן ישראל בתגובה: "מרשי הכחיש את החשד שהופנה כלפיו במסגרת החקירה והעניין נמצא בברור של הרשויות.
טרם התקבלה החלטה בנדון".
יחידת הסייבר של להב 433 המנהלת את החקירה הודיעה לאחרונה לבית המשפט השלום בראשון לציון כי במסגרת החקירה נלקחו "דגימות DNA לצורך השוואה אל מול מכתב האיומים התפוס", וכן כי "החשוד נחקר תחת אזהרה בגין חשד לביצוע העבירות ומסר את גירסתו".
תיק החקירה נמצא בעיון פרקליטות המדינה מחלקת הסייבר לצורך גיבוש המלצות ולקבלת החלטה בתיק.
זמן ישראל חשף, בכתבת תחקיר נרחבת, את מסכת האיומים, ההטרדות וההפצה של כזבים נגד בן-ארי ומשפחתה – בידי עיתונאים, פעילי ליכוד, עורכי דין וגורמים ברשת.
למרות שלמלאכה זו היו שותפים גורמים המקורבים או מציגים את עצמם מקורבים לראש הממשלה (לרבות בנו, יאיר נתניהו) – נמנע נתניהו מלגנות את מערכת ההתקפות על התובעת.
בחודשים האחרונים מלווה בן-ארי במאבטחים בעקבות האיומים על חייה.
ליאת בן ארי, סדי בן שטרית, אמיר השכל, ישי הדס, חיים שדמי, אליעד שרגא ועוד רבים רבים רבים וטובים הם אלה שמסתערים באומץ ובגבורה עילאית למען הגנה על ישראל מפני הפיכתה לרודנות. סיפורי גבורה... המשך קריאה
ליאת בן ארי, סדי בן שטרית, אמיר השכל, ישי הדס, חיים שדמי, אליעד שרגא ועוד רבים רבים רבים וטובים הם אלה שמסתערים באומץ ובגבורה עילאית למען הגנה על ישראל מפני הפיכתה לרודנות. סיפורי גבורה ישנם לאורך כל ההיסטוריה, והנה כאן ועכשיו אנו עדים לדמויות שלא נרתעות אל מול ההפחדות והטרור של ביבי והסביבה המקוללת שלו. בעתיד, במידה וישב בכלא, יוכלו כל המקוללים שהגנו עליו לנסות ולהבין את הקללה שאיתה הם צריכים להתמודד
צודק בכל מילה. הרקבון של ביבי והסביבה התומכת שלו יתגלו במערומיהם בהמשך. נתן אשל, ברדוגו, טופזלוקדודו האובדני הם דוגמאות לרובוטים מקוללים אשר תוכנתו להתאבד למען השליט המיוסר והאוהב את עמ... המשך קריאה
צודק בכל מילה. הרקבון של ביבי והסביבה התומכת שלו יתגלו במערומיהם בהמשך. נתן אשל, ברדוגו, טופזלוקדודו האובדני הם דוגמאות לרובוטים מקוללים אשר תוכנתו להתאבד למען השליט המיוסר והאוהב את עמו. רמת הפסיכוזה השוררת במעגל הקרוב לביבי זה זה, זה החומר שממנו עושים סרטים של היצ'קוק. סתם לידע כללי: נתן אשל משועבד לצפייה בחשבונות ברשתות החברתיות, ועל פיהן הוא פועל, על פי עיוות נפשי, אשר יתפוצץ לו בפרצוף כשביבי יהיה בכלא. ליאיר נתניהו צפויה התנדבות כואבת בבתי תמחוי
מבחן התוצאה מוכיח שכל הכתבה מיותרת ואינה מועילה כלל. מלבד ההשחרה של נתניהו . ואיך שוב מי שלא לכך סיכון! מנסה להמעיט במהלכים שהביאו את ישראל למשק פתוח ביחס לעולם. ועצירת הנגיף שעד היום ... המשך קריאה
מבחן התוצאה מוכיח שכל הכתבה מיותרת ואינה מועילה כלל. מלבד ההשחרה של נתניהו . ואיך שוב מי שלא לכך סיכון! מנסה להמעיט במהלכים שהביאו את ישראל למשק פתוח ביחס לעולם. ועצירת הנגיף שעד היום קטל מעל שלושה מיליון איש ולא מעניין אם הוא ממנף את זה כי ממלא תמצא את החורים בגבינה מקווה שאתה מחוסן בזכותו!!!
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
הכל ידוע וברור. מקומו של ביבי בכלא, חד וחלק! נתן אשל הפסיכוזי מנהל את ענייני המדינה ממקום של עיוותים נפשיים מוטרפים, ברדוגו לופת את ביבי במגע אורי גלרי מכושף, וטופזלוקדודו האובדני מתפתל עם עיניו היורדות תהומה למחשכים הכי פסיכיאטריים. נו? עם סביבה כזאת פלא שביבי הולך לאיבוד יותר ויותר? אה? ולכן הכלא זה מה יאזן אותו מההחלקה במדרון לעבר הטראגיות הבלתי נמנעת, ממש כמו דודו טופז שאיבד כל קשר למציאות