עמר בר-לב הסביר בראיון לרשת ב' את עמדתו בנוגע לשילוב צהל בפשיעה בחברה הערבית. לדבריו "אין כוונה שצה"ל יתעסק בפשיעה. צה"ל צריך לשמור על הבסיסים שלו מהברחת נשק. יש הרבה מפעלי נשק מסוג קרלו ביו"ש – זה באחריות צה"ל".
עוד אמר השר לביטחון פנים כי חלקו של השב"כ יהיה מוגבל לחוק השב"כ ואין כוונה שהשב"כ יעסוק בפשיעה אלא רק "אם יש לשבכ מידע על ארגוני פשיעה שמאיימים על ראשי עיר, אם הם חדרו למכרזים – במקרים האלו השב"כ ישתף במידע את המשטרה".
לגבי חוק החיפוש החדש אמר בר-לב: "אי אפשר להמשיך להתנהג לפי אותם כללית ולצפות לשינוי. אם כיום מתרחש ירי בתוך חנות – במצב הנוכחי המשטרה לא יכולה לאסוף את המצלמות. עד שמגיע הצו המצלמות נעלמות".
בר-לב אמר שאולי בחודשים הקרובים הפשיעה דווקא תעלה עקב פעולות המשטרה האגרסיביות, והירידה תגיע בהמשך – היעד לסוף 2022 הוא לרדת בלפחות 10% במספר אירועי הרצח.
לאחר התקרית אתמול עם איימן עודה, בן גביר האשים ברשת ב': "יאיר לפיד מסית ואיימן עודה מבצע. צריך להיות כתב אישום מהיר נגד עודה".
בני בגין על חוק הכשירות בגל"צ: "החוק הקיים הוא פגע רע, שריד למשטר ישן, ואותו צריך לשנות. החוק מאפשר לרה"מ שהורשע ע"י 3 שופטים בירושלים להמשיך בתפקידו אולי שנים אחדות עד להכרעה סופית בביהמ"ש העליון".
מיקי זוהר אמר: "ברור שזו הצעת חוק פרסונלית ומתאימה למשטרים חשוכים כמו איראן וצפון קוריאה. מחר בבוקר כל פרקליט או יועמ"ש יקבע מי יכול להיות רה"מ ומי לא, זה אנטי-דמוקרטי ופוגע ברצון העם".
המשרד להגנת הסביבה פרסם את דירוג המפעלים המזהמים. זנדברג קורקטית מדי.
מדד ההשפעה על הסביבה של המשרד להגנת הסביבה מדרג את המפעלים בעלי ההשפעה הסביבתית החמורה ביותר, ומוגש כאן לשירות הציבור, המשקיעים וקובעי המדיניות https://t.co/LGe3rGwkCu
— תמר זנדברג ???? (@tamarzandberg) October 20, 2021
בגל"צ מדווחים כי בנט אמר בדיון קבינט מדיני-ביטחוני שנערך לאחרונה: "הופתעתי מהלחץ האמריקני נגד הבנייה ביהודה ושומרון, זה קריטי להם".


















































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו