JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יומן בחירות: יום ראשון, 27 במרץ 2022 | זמן ישראל
שני חמושים פתחו באש במרכז חדרה, הרגו שניים ופצעו לפחות חמישה

גנץ: "צה"ל וכלל כוחות הביטחון פרוסים כדי להשיב את השקט; נפעל בתקיפות כנגד הטרור"

בנט, בר-לב, שבתאי ובר הגיעו לזירת הפיגוע ● נתניהו: "רק יד קשה ותקיפה תחזיר את הביטחון" ● מוקדם יותר הגיעו ארצה שרי החוץ של מצרים, מרוקו, איחוד האמירויות ובחריין לפגישת פסגה בנגב בהשתתפות לפיד ובלינקן; ישראל תנסה לכונן בפסגה ברית ביטחונית אזורית ● הממשלה אישרה הקמת חמישה יישובים חדשים בנגב ● אחרי המתיחות ביניהם - בנט וגנץ קיימו פגישה משותפת

  • כוחות ביטחון וגורמי הצלה בזירה שבה התרחש פיגוע ברחוב הרברט סמואל בחדרה, 27 במרץ 2022 (צילום: מתוך חשבון הטוויטר של משטרת ישראל)
    מתוך חשבון הטוויטר של משטרת ישראל
  • ראש הממשלה נפתלי בנט, המפכ"ל קובי שבתאי וראש שב"כ רונן בר מנהלים הערכת מצב בחדרה אחרי הפיגוע, 27 במרץ 2022 (צילום: קובי גדעון/לע"מ)
    קובי גדעון/לע"מ
  • כוחות ביטחון וגורמי הצלה בזירת הפיגוע בחדרה, 27 במרץ 2022 (צילום: פלאש 90)
    פלאש 90
  • מפכ"ל המשטרה קובי שבתאי וראש הממשלה נפתלי בנט משוחחים עם לוחם מג"ב אחרי הפיגוע בחדרה, 27 במרץ 2022 (צילום: משרד ראש הממשלה)
    משרד ראש הממשלה
  • אנשי משטרה בזירת הפיגוע בחדרה, 27 במרץ 2022 (צילום: Ariel Schalit, AP)
    Ariel Schalit, AP

נשיא אוקראינה זלנסקי בנאומו הלילה: אף אחד לא יסלח לרוסים, החיילים קיבלו הוראה להשמיד הכל – כל דבר שהוא חלק מהתרבות שלנו.

Ukraine is united in its desire to live freely, to live independently and for the sake of its own dreams, not other people's sick fantasies.

Posted by Володимир Зеленський on Saturday, March 26, 2022

זלנסקי ביקש מאומות העולם טנקים ומטוסים.

על רקע הסערה שעורר הציוץ של בר-לב בשבוע שעבר, שאחריו פוטר העוזר שלו מוסר יואב קיש – אני אחראי, אני מצייץ.

פסגת הנגב: סמוטריץ' משאיר פתח לאפשרות שיהיה שונה הפעם, אבל די משוכנע שבישראל רוצים תמונות משותפות ומוכרים עבור זה את הביטחון של ישראל.

השחקן שון פן דורש שזלנסקי יופיע הלילה בטקס האוסקר – ואומר שאם זה לא יקרה, על כולם להחרים את הטקס.

אורנה ברביבאי: הפסגה היום היא תוצאה של תהליכים שמוביל לפיד.

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 3 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.