הלילה הותר לפרסום: גור פינקלשטיין, שהורשע בניסיון לשידול לרצח ועבירות אלימות, הוא עד המדינה בתיק עבירות המס נגד גל הירש.
הותר לפרסום: גור פינקלשטיין, שהורשע בניסיון לשידול לרצח ועבירות אלימות, הוא עד המדינה בתיק עבירות המס נגד גל הירש@evyatar_baron pic.twitter.com/UAOU9OTDr9
— גלצ (@GLZRadio) September 6, 2022
בחודש שעבר החליט בית משפט השלום בתל אביב לאפשר את פרסום שמו של פינקלשטיין, אך הורה על עיכוב ביצוע למשך שלושה שבועות כדי לאפשר לפרקליטות לערער. הפרקליטות בחרה שלא לעשות זאת בסוף.
כתב האישום נגד פינקלשטיין כלל מעורבות בקשר לניסיון רצח בן זוגה של גרושתו, מעורבות בקשר להצתת בניין הסיינטולוגיה בתל אביב ומעורבות בניסיון פגיעה במנהל האגף לרישוי ופיקוח על הבנייה בעיריית תל אביב, שוטה חובל.
בזמו ששהה במעצר, פינקלשטיין ניסה לשדל אסיר אחר לרצוח את עד המדינה במשפטו באמצעות ציאניד.
שנים ארוכות של מאבק על הסרת צו איסור הפרסום ותוכלו כעת לראות
כמה רחוק הלכו כדי לנסות להפליל אותי ולהצדיק בדיעבד את סיכול המינוי שלי למפכ"ל משטרת ישראל.
זה עוד לא הכל…https://t.co/A9s8sox3S2— גל הירש-Gal Hirsch (@galhirsch2015) September 7, 2022
סמוטריץ' לא מבין כיצד ארה"ב לוחצת על ישראל לשנות את הוראות הפתיחה באש בשטחים וכותב שאם כבר לשנות אז אולי לכיוון יותר מתירני – כמו אלו של ארה"ב בעיראק ואפגניסטן.
אני בהחלט סבור שמדינת ישראל צריכה לשקול מחדש את הוראות הפתיחה באש של חיילי צה"ל ולהשוות אותן להוראות הפתיחה באש של צבא ארה"ב כפי שהיו בעיראק ואפגניסטאן. ככה יפגעו הרבה פחות לוחמים ואזרחים שלנו ויהרגו הרבה יותר מחבלים ולוחמי אויב. https://t.co/Rhmy34DdtR
— בצלאל סמוטריץ' (@bezalelsm) September 6, 2022
עוד מסמוטריץ' הלילה: הוא מעוניין בגואנטנמו ישראלי.
אה, וגם את תנאי הכליאה של אסירים ביטחוניים בישראל הייתי משווה לתנאי הכליאה בבית הכלא האמריקאי בגואנטנמו. https://t.co/kSey9erhKj pic.twitter.com/rB3nGpuAFK
— בצלאל סמוטריץ' (@bezalelsm) September 6, 2022
הבוקר אנחנו מפרסמים כי הסכם הגרעין החדש בין איראן והמעצמות ירד מהפרק ולא ייחתם בעתיד הנראה לעין. זהו המסר שקיבל ראש הממשלה יאיר לפיד בשיחותיו האחרונות עם נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן ועם גורמי ממשל אחרים בארצות הברית.
ברקת בגל"צ על הסכם הגרעין האיראני: "כמו שאני משבח את הפעילות שנעשית נגד האיום האיראני בסוריה, אני אומר באותה הנשימה שיש פער בעשייה מול האמריקנים, ששואפים להסכם גרעין. בשנה האחרונה היה ואקום – הממשלה נזכרה בדקה התשעים".
בכאן מדווחים כי מתחזק הסיכוי לריצה משותפת של הסיעות ברשימה המשותפת לאחר פשרה שהושגה בסוגיית ההמלצה על מועמד לראשות ממשלה. לפי גורמים המעורים במשא ומתן, למרות דרישת בל"ד כי הרשימה לא תמליץ על אף מועמד, חד"ש ותע"ל צפויות להכריז כי הן מוכנות להמליץ על מועמד שיתחייב לשורת הבטחות "בלתי ניתנות לקיום".
לפי אותם גורמים, עדיין קיימים חילוקי דעות לגבי שיבוץ המועמדים במקומות ריאליים. בל"ד הציעה לוותר על שני מקומות בשישייה הראשונה, תמורת קבלת ראשות הרשימה – אולם שאר השותפות לא מסכימות לכך.
ח"כ אחמד טיבי בראיון לרדיו נאס: אין הסכמות כרגע להכרזה על ריצה משותפת ברשימה המשותפת, אך גם אין מחלוקת משמעותית שמצדיקה את הדחייה הממושכת להכרזה זו
— מוחמד מג'אדלה محمد مجادلة (@mmagadli) September 7, 2022
ח"כ אחמד טיבי בראיון לרדיו נאס: אין הסכמות כרגע להכרזה על ריצה משותפת ברשימה המשותפת, אך גם אין מחלוקת משמעותית שמצדיקה את הדחייה הממושכת להכרזה זו

















































































































תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו