JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יומן בחירות: יום שני, 19 בספטמבר 2022 | זמן ישראל

פרשת הצוללות: המשטרה התקינה מצלמות נסתרות בביתו של המשנה לראש המל"ל

שרת החוץ של צ'ילה התנצלה בפני הרצוג על כך שהנשיא בוריץ' נמנע מלקבל את כתב האמנה של שגריר ישראל ● לפיד ימריא הלילה לעצרת הכללית של האו"ם בניו יורק; בשולי העצרת ייפגש עם מזכ"ל האו"ם, עם נשיא טורקיה ועם ראשת ממשלת בריטניה ● פרקליטו של נתניהו, עמית חדד, סיים לחקור את הדס קליין; מחר תחל נוית נגב, פרקליטתו של מוזס, בחקירת העוזרת של מילצ'ן

אבריאל בר-יוסף בבית המשפט אחרי מעצרו בתיק 3000, 24 ביולי 2017 (צילום: פלאש90)
פלאש90
אבריאל בר-יוסף בבית המשפט אחרי מעצרו בתיק 3000, 24 ביולי 2017

נשיא איראן ראיסי אמר בראיון לתכנית 60 דקות כי ישנם סימנים שהשואה קרתה אולם יש לחקור את הדבר".

לדברי ראיסי, טהרן תהיה רצינית לגבי חזרה להסכם הגרעין "אם ההצעה שתוצע לנו תהיה טובה והוגנת". "ההסכם צריך להיות מתמשך וצריכות להיות לכך ערבויות". הוא אומר והוסיף כי ארה"ב הפרה את הבטחותיה לגבי ההסכם "באופן חד צדדי", וכעת, "להבטחות אין משמעות".

שגריר ישראל לאו"ם גלעד ארדן כותב: הרוצח ראיסי מכחיש בגלוי את השואה – אסור לתת לו במה בעצרת האו"ם.

בישראל היום מדווחים כי בצוות המנהל את השיחות על הגבול הימי עם לבנון נבחנת האפשרות להביא את ההסכם לאישור סודי של הקבינט, בטרם יוצג לציבור. על פי חוק הסכמים בין לאומיים צריכים להיות מונחים על שולחן הכנסת אך במקרים מיוחדים ניתן להימנע מכך.

השר ליברמן בגל"צ: "לא נשב בשום קואליציה עם איימן עודה או אחמד טיבי. להישען עליהם? אנחנו לא יכולים להסכים לאנשים שכל הזמן מופיעים בפורומים בינלאומיים וקובעים שמדינת ישראל היא מדינת אפרטהייד".

ליברמן קובע: "לצערי, גם גנץ וגם לפיד במירוץ אחרי החרדים, ויהיו מוכנים להקים קואליציה גם עם ש"ס ויהדות התורה. ישראל ביתנו לא תהיה שם, בוודאות".

ליברמן אמר: "אני מדבר כל הזמן עם אנשים מהליכוד, אנחנו מצפים שיהיה שם פיצוץ אמיתי. יש סיכוי גבוה מאוד שאנשים בליכוד כבר עברו את הפחד – מאז הפריימריז הצטבר שם המון כעס. אם נתניהו יגיע ל-59 מנדטים או פחות, אפשר לדבר בוודאות על פיצול או הדחת נתניהו"

ליברמן התראיין גם לרשת ב' ובין השאר אמר כי בתגובה לדברי ראיסי על השואה כי גם אבו מאזן הוא מכחיש שואה.

השר מתן כהנא מהמחנה הממלכתי ברשת ב': "אתמוך בפסילה של בל"ד. לא נישען לא מבפנים ולא מבחוץ על הרשימה המשותפת. לא אכפת לנו מי ימליץ עלינו".

פלסטינים ירו הבוקר מרכבם לעבר רכב ישראלי אזרחי באזור חווארה, סמוך לשכם. הנהג הישראלי, שרכבו נפגע מירי בארבעה מקומות, המשיך בנסיעה עד אריאל. אין נפגעים באירוע.

אופיר סופר כותבפיגוע ירי חמור בחאוורה בנס אין נפגעים בנפש. ההסלמה ממשיכה ימים בודדים לפני החגים. הקבינט לא כונס תקופה ארוכה ואין כוונה לכנסו. צה"ל והשב"כ ימשיכו בעבודתם אבל היכן הם מקבלי ההחלטות בדרג המדיני.

הוסיפו את זמן ישראל כמקור מועדף בגוגל

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שני, 29 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.