שלום לך "רעייתי". איך את מסתדרת בימים אלה לאחר קטיעת שרשרת האספקה של שמפניית הדום פריניון והמואט הוורוד?
חשבתי שבעוד אנחנו יוצאים להפגין כבר שלושה חודשים כדי לשמור על המדינה שלנו, כדי שנוכל להמשיך לחיות בה כעם חופשי בארצו, את בטח במצב לא פשוט.
פאר לי שחר היתה עורכת, כתבת ומגישה בקול ישראל במשך 25 שנה. יש לה ותק של 48 שנים בתקשורת - בגלי צהל (ככתבת הראשונה ביומני החדשות), ככתבת מדינית ופוליטית בעיתון חדשות ועל המשמר, וכיום היא פעילה בעמותות לטובת האוכלוסיה המבוגרת. היא חברת הוועד המנהל במדרשת אדם לקידום הדמוקרטיה וחברה באירגון מפקדים למען בטחון ישראל.
יש לי חלום. ובחלומי מאורעות 7 באוקטובר, מאורעות תשפ"ד, לא התרחשו. הטבח הנורא לא בוצע, שום אזרח לא נחטף וכל ילדינו, טפֵּנו, הורינו, סבינו וסבותינו נמצאים בביתם, אהובים ומטופלים.
יש לי חלום. ובחלומי שולט החופש לחיות, כלל אזרחי ישראל שווי זכויות וחובות ואין אפליה בין אדם לאדם ובין דם לדם, בלי הבדל דת, גזע, מין או מגדר. בחלומי כולנו אזרחים, בני אדם ואין אפליה בינינו, לא משנה אם אנחנו יהודים, נוצרים, בדווים או מוסלמים ולא משנה אם אנחנו שייכים לקהילה הלהט"בית או סטרייטים.
יאיר בן־חור הוא עורך ספרות, עורך לשון, נקדן, עורך שירה ומשורר. פרסם עד כה חמישה ספרי שירה פרי עטו וספר מאמרים פילוסופיים, וערך וניקד מאות ספרים אחרים.
לא כל מה שנכון – ראוי לפרסום בזמן מלחמה. מן הסתם, חוקי הצנזורה נוקשים יותר בזמן מלחמה מאשר בעתות שגרה.
ידוע שהמו"מ לשחרור חטופים הוא מורכב וכולל שיקולים פסיכולוגיים. במצב זה, דרוש לנהלו במחשבה ובהתחשבות מרבית ומושכלת, באופן שהשיח ישרת את המטרה – יותר מאשר ירגיע את הציבור.
מהנדס מבנים בוגר הטכניון, תואר שני במדיניות ציבורית, לימודי תעודה בתכנון עירוני, תואר שלישי בהנדסה אזרחית, בעל משרד תכנון וייעוץ בחיפה, מחברם של ספרים מקצועיים ואחרים בהוצאות: \"בורסי – ספרי משפט\", \"כתר\", \"מודן\", \"פרולוג\", \"אקדמון\", \"נמרוד\", \"קורטוב\", מחבר הספר: \"תכנון כחוק – דירות ומבני ציבור\" בהוצאת \"בורסי\" [עתה בדפוס]. אתר – http://www.benezra.co.il
החטופות המורעבות והמבועתות שבו למרבה השמחה.
הילדים מספרים לקרוביהם סיפורי זוועות מהשבי הנורא. ממדי הקטסטרופה רק מתחילים להתגלות.
עורך דין דניאל חקלאי הוא בעל משרד עריכת דין שמתמחה בייצוג בתחומי המשפט הפלילי, עבירות הצווארון הלבן, ועדות החקירה, הדין המשמעתי ולשון הרע. בן 46. נשוי ואב לשני בנים. פרסם מאמרים וכן סיפורים קצרים בכתבי עת דיגיטליים. אוהב מאד ספרות, קולנוע ומוזיקה. מוטרד מאד מהסכנות העצומות למשטר הדמוקרטי ולזכויות האדם והאזרח. מנסה לחשוב כיצד למקם את המשפט החוקתי ואת המשפט הפלילי בהקשרים סוציולוגיים, תרבותיים, פוליטיים, היסטוריים ופסיכולוגיים.
"אח שלי פתאום שאל, את חושבת שתחזרו לרעים? עד אותו רגע, מעולם לא היה לי סימן שאלה בנוגע לחיים שלנו בקיבוץ. השתרר שקט. אמרתי, אני לא יודעת"
קיבוץ רעים. נשואה ואם לשלושה. פונתה למלון באילת
הגיע הזמן לומר את דעתך
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
- לכל תגובה ופוסט עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
- עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
- אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
- אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
- קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
גברת פאר לך בוקר?!.
נכון, את כותבת מוכשרת,שנון וברור. אך, לצערי הרב כלל וכלל לא מדוייק. הייתי מציע לך להכנס לתחום המדע הבדיוני מאחר שדמיונך פורה מאד. נצלי את כישורייך
הנפלאים לכתיבת ספרים, שם, אין ספק שתצליחי.
בענינו המיזרחים בחיים הוא לא יהייה מוערך חבל שאת מאוד טיפשה שלא מבינה שאדם שאומר שהוא לא מצא מיזרחי אחד טוב בעוד שיותר מחצי עם הם מיזרחים הוא חייב להיות אדם מיתנסה כי גם אים הואטיפה מלומד זה לא אומר שבהכרח מנת המיסקל שלכם האשקנזים היא מותר גבוהה מישלנו .ולא אמשיך לפרט , ואם את לא מבינה כזה דבר אלמנטרי סימן שאת גם לא כל כך חכמה !!!
פאר-לי, אני נגד "הרפורמה" , בוודאי כפי שהוצגה ובוודאי בדרך המחטף שלה, אבל אם היגעת למצב שבו, באותו פוסט את גם מדברת סרה בביבי באופן שעוד לא שמעתי מכוער ממנו, (כנראה כי את באמת את בחרדה איומה ואני מאמינה לך..), איך את מסיימת אותו בקריאה נואשת רק אליו שיושיע את עם ישראל? האם את מצפה שאותו אדם שלדעתך אין מושחת ממנו ושאת טורחת להטיח זאת בפניו, עליו ועל "רעייתו", יגיד לעצמו: היא כל כך צודקת שאגלה אצילות נפש והתרוממות רוח ואציל את עם ישראל, בטח אחרי שזכיתי בבחירות ועשיתי קואליציית "אין ברירה" כי גנץ ולפיד שלך סירבו בטיפשותם?! דפנה אברהם, עו"ד
כמה אתם עלובים אנשים קטנים מלאים קנאה ושנאה…העם לא איתכם וההפגנות שלכם מעוררות אצל המון רק בוז עמוק… ההגנה שלכם על שלטון המשפטנים שאין להם כל אחריות על ההחלטות האנטי דמוקרטיות שלהם כאשר אזרחים רבים שילמו מחיר כבד בעקבותיהם מעוררת סלידה…תמשיכו להתחפש לשפכות…פשוט עלובים