ראש האופוזיציה יחל היום (שני) בעדותו במשפטו של ראש הממשלה בנימין נתניהו. לפיד, ששימש כשר האוצר בממשלתו של נתניהו, יעיד על מאמציו של ראש הממשלה לחוקק חוק שיסייע לאיש העסקים ארנון מילצ'ן. ראש האופוזיציה הוא עד תביעה בתיק 1000, שבו נאשם נתניהו במרמה והפרת אמונים.
יריב לוין על סף התפטרות מתפקידו כשר המשפטים – כך דיווח יהודה שלזינגר ב"ישראל היום" על סמך דברים שאמר גורם ששוחח עימו אתמול (ראשון). ראש הממשלה בנימין נתניהו תומך בבחירה של נציג אחד מהקואליציה ונציג אחד מהאופוזיציה לוועדה לבחירת שופטים.
עוד דווח שסיכוייה של השרה מירי רגב להתמנות לחברה בוועדה הם הגבוהים ביותר. רגב, שכיהנה כחברה בוועדה בעבר, היא המועמדת המועדפת על נתניהו.
נשיא אוקראינה וולודימיר זלנסקי אמר שנציגי בית הדין הפלילי הבין-לאומי החלו לחקור את הפצצת סכר נובה קחובקה ונציגים מטעמו ביקרו באזור בימים האחרונים.
הצבא צפוי להציג מחר (שלישי) למשפחותיהם של חללי צה"ל ליה בן נון, אורי יצחק אילוז ואוהד דהן את עיקרי התחקיר, שבו נבדק כיצד חדר השוטר המצרי מוחמד סלאח לישראל והרג את שלושת הלוחמים. אתמול ביקר בקהיר מפקד פיקוד הדרום אליעזר טולדנו במסגרת התחקיר המשותף של המדינות. עיקרי התחקיר, שהוצגו לרמטכ"ל הרצי הלוי, עתידים להיות מוצגים גם לציבור.
ישראל תרכוש מאוקראינה מים מינרליים ולמעלה מעשרה טונות של מזון ותעבירם לנפגעי פיצוץ סכר נובה קחובקה. ירושלים תקנה את המזון והמים מאוקראינה במטרה לסייע לכלכלה המקומית שנפגעה במלחמה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו