JavaScript is required for our website accessibility to work properly. כשלושה שבועות לאחר השבעת הכנסת – הוקמו ועדות זמניות | זמן ישראל

כשלושה שבועות לאחר השבעת הכנסת - הוקמו ועדות זמניות

ישיבת הוועדה המסדרת, 19 באפריל 2021 (צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת)
נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת
ישיבת הוועדה המסדרת, 19 באפריל 2021

הוועדה המסדרת של הכנסת אישרה את הקמתן של ועדת הכספים הזמנית, ועדת חוץ ובטחון הזמנית והוועדה לענייני החברה הערבית. הוועדה אישרה להמליץ למליאה לבחור בחברי הכנסת יעקב מרגי, מתן כהנא ומנסור עבאס כסגני יושב ראש הכנסת. אחמד טיבי ביקש שלא להצביע על ההמלצה לבחור בו לתפקיד סגן יו"ר הכנסת.

הליכוד, ש"ס, יהדות התורה, הציונות הדתית, ימינה ורע"ם תמכו בהצבעות. חברי גוש השינוי, שמעוניינים לשמור על יחסים טובים עם אנשי רע"ם, נמנעו בהצבעה על הקמת הוועדה לענייני החברה הערבית, שבראשה יעמוד מנסור עבאס. בראש ועדת חוץ וביטחון תעמוד אורנה ברביבאי ובראש ועדת הכספים – משה גפני.

ההצעה להקמת הוועדה המיוחדת לענייני החברה הערבית תובא היום לאישור מליאת הכנסת. הקמת ועדת כספים וועדת חוץ וביטחון זמניות טעונה הודעה למליאת הכנסת בלבד.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 15 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.