JavaScript is required for our website accessibility to work properly. סמוטריץ': בנט ושקד המשיכו – תחת אש – לפעול להקמת ממשלת שמאל | זמן ישראל

סמוטריץ': בנט ושקד המשיכו - תחת אש - לפעול להקמת ממשלת שמאל

יושב ראש הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' בישיבת סיעתו בכנסת, 19 באפריל 2021 (צילום: אוליבייה פיטוסי, פלאש 90)
אוליבייה פיטוסי, פלאש 90
יושב ראש הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' בישיבת סיעתו בכנסת, 19 באפריל 2021

יושב ראש הציונות הדתית, בצלאל סמוטריץ' –

נפתלי בנט ואיילת שקד הרדימו בשבועות האחרונים את מצביעי הימין, יצרו מצג שווא, לפיו, ממשלת השינוי ירדה מהפרק, אך בפועל המשיכו לעמול בשקט-בשקט, תחת אש כדי להקים ממשלת שמאל עם תומכי הטרור הערבים. עבדו עליכם, עבדו עלינו. הם הבינו שלא ניתן ציבורית להצדיק הקמת ממשלה עם מי שלא מסוגלים לגנות פרעות ביהודים תוך כדי שהפרעות האלה מתבצעות, ולכן חיכו בסבלנות לסיום המבצע כדי שנשכח.

שימו לב, לא בנט ולא שקד לא אמרו בקולם אפילו פעם אחת עד כה שהם לא יקימו עם השמאל ועם תומכי הטרור בשום מצב. אתמול הבנתי למה. אמש שמעתי במפורש מאנשי ימינה שהם בדרך לממשלת שמאל עם הערבים. הבוקר הם אפילו שלחו אליי שליחים והציעו הצעות מרחיקות לכת כדי שאסכים אני להיכנס איתם לממשלת שמאל, אציל אותם מעצמם ואכשיר להם את השרץ. אני לעולם לא אמכור את ערכיי, נקודה.

כל עוד ממשלת השמאל על השולחן, אין שום סיכוי להקים ממשלה טובה לישראל, ממשלה לאומית.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 15 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.