JavaScript is required for our website accessibility to work properly. "לך סער": ראש המועצה האזורית שומרון ספג קריאות מח"כים מהליכוד | זמן ישראל

"לך סער": ראש המועצה האזורית שומרון ספג קריאות מח"כים מהליכוד

ראש המועצה האזורית שומרון יוסי דגן בפגישה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בבלייר האוס, 27 בינואר 2020 (צילום: מועצה אזורית גוש עציון)
מועצה אזורית גוש עציון
ראש המועצה האזורית שומרון יוסי דגן בפגישה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בבלייר האוס, 27 בינואר 2020

חבר מרכז הליכוד וראש המועצה האזורית שומרון יוסי דגן ספג קריאות "לך סער" מחברי כנסת ממפלגת הליכוד, שהגיעו הערב לכנס של מזכירות המפלגה בכפר המכביה. בקרב צמרת הליכוד קיים תסכול הנוגע לראשי רשויות מיש"ע והפעילות הפוליטית שלהם שנעה בין הליכוד לבין מפלגות ימין אחרות.

כמו כן, בתחילת המפגש הועלתה הדרישה לבחון את הגירעון הכספי של המפלגה לרבות ההוצאות הכספיות של חני בליווס – ראשת הלשכה של בנימין נתניהו ומי שהפכה להיות היועצת הצמודה שלו.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 1 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.