JavaScript is required for our website accessibility to work properly. בנט על העימותים בימינה: "זה בריא שיש בסיעה אנשים שנלחמים על עקרונותיהם" | זמן ישראל

בנט על העימותים בימינה: "זה בריא שיש בסיעה אנשים שנלחמים על עקרונותיהם"

נפתלי בנט נושא דברים בישיבת הסיעה של ימינה בכנסת, 12 באפריל 2021 (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)
יונתן זינדל, פלאש 90
נפתלי בנט נושא דברים בישיבת הסיעה של ימינה בכנסת, 12 באפריל 2021

אחרי המריבה במפלגת ימינה בין חברי הכנסת שירלי פינטו ואביר קארה פרסם ראש הממשלה נפתלי בנט הודעה על הסכמות שהושגו. בנט שוחח עם קארה ועם פינטו והדגיש את החשיבות באחדות ואת העבודה המשותפת הנדרשת בין חברי הסיעה.

בנט –

אני חושב שזה בריא שיש לנו סיעה של אנשים שבוערים בהם העקרונות שלהם ושהם נלחמים עליהם. אביר נלחם להקל על כל עסק, שירלי נלחמת על כל אדם עם מוגבלות שלא יכול לחיות בצורה נורמלית במדינת ישראל. אני שמח על כך שכולם הפנימו את הצורך לגלות סבלנות ולשתף פעולה למען המטרה המשותפת.

מחרתיים אמורה הקואליציה לקיים יום גיבוש, וזאת לקראת ההצבעות על התקציב בשבוע הבא. אולם דווקא בעת הזו, פרצו מספר רב של מריבות בתוך הקואליציה. גם שרת התחבורה מיכאלי ושר הביטחון גנץ התקוטטו בשעות האחרונות באמצעות חשבונות הטוויטר של המפלגות. הרקע – הכרזת גנץ על שש עמותות פלסטיניות כארגוני טרור וההודעה על הרחבת הבניה ביהודה ושומרון.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 28 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.