JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לפיד ייפגש מחר לראשונה עם קנצלר אוסטריה נהמאר | זמן ישראל

לפיד ייפגש מחר לראשונה עם קנצלר אוסטריה נהמאר

ראש הממשלה החליפי ושר החוץ יאיר לפיד ייפגש מחר, לראשונה, עם קנצלר אוסטריה קארל נהמאר, שהחל את כהונתו כקנצלר בחודש שעבר. לפיד ימריא מחר לאוסטריה, שם ישתתף בטקס שייערך במחנה הריכוז מאוטהאוזן לציון יום השואה הבינלאומי. ראש הממשלה החליפי ושר החוץ ייפגש גם עם שר החוץ האוסטרי שאלנברג, עם שר הפנים האוסטרי ג'רהארד קארנר ועם ראשי הקהילה היהודית במדינה.

קנצלר אוסטריה קארל נהאמר בבניין המועצה האירופית בבריסל, 16 בדצמבר 2021 (צילום: Kenzo Tribouillard, Pool Photo via AP)
נהאמר בבניין המועצה האירופית בבריסל בחודש שעבר (צילום: Kenzo Tribouillard, Pool Photo via AP)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 13 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.