JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הליכוד: "ראשי מפלגות המחנה הלאומי ישעו את הראיונות בגל"צ" | זמן ישראל

הליכוד: "ראשי מפלגות המחנה הלאומי ישעו את הראיונות בגל"צ"

חברי סיעות הליכוד, ש"ס, יהדות התורה והציונות הדתית בכינוס ראשון מאז הקמת הממשלה ה-36, 14 ביוני 2021 (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)
יונתן זינדל, פלאש 90
חברי סיעות הליכוד, ש"ס, יהדות התורה והציונות הדתית בכינוס ראשון מאז הקמת הממשלה ה-36, 14 ביוני 2021

סיעת הליכוד הודיעה ש"ראשי המחנה הלאומי" החליטו שלא להתראיין לתחנת גלי צה"ל בגלל הדחתו של השדרן יעקב ברדוגו.

לאחר הדחתו השערורייתית של יעקב ברדוגו מגל"צ, ראשי מפלגות המחנה הלאומי החליטו להשעות את הראיונות בגלי צה"ל עד להודעה חדשה והם קוראים לכל מי שדוגל בחופש הביטוי לעשות זאת.

אנו קוראים לסגירת גלי צה"ל לאלתר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 13 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.