JavaScript is required for our website accessibility to work properly. שקד: הודעתי לקארה שהוא לא יהיה חלק מרשימת הרוח הציונית | זמן ישראל

שקד: הודעתי לקארה שהוא לא יהיה חלק מרשימת הרוח הציונית

יו"ר הרוח הציונית איילת שקד הודיעה לאביר קארה שהוא לא יהיה חלק מרשימת הרוח הציונית בכנסת ה־25 בעקבות דרישתו להיות הרביעי ברשימה: "אביר קארה פעל למען עצמאים ולמען הסרת רגולציה בשנה האחרונה והביא הישגים חשובים. הרוח הציונית תמשיך להוביל את דגל השוק החופשי ולהילחם בחסמים וביוקר המחייה. מאחלת לאביר הצלחה בכל אשר ילך".

השרה איילת שקד וסגן אביר קארה מציגים את התכנית שלהם להקלה ברגולציה לעסקים קטנים, 1 במאי 2022 (צילום: מארק ניימן, לע
איילת שקד ואביר קארה מציגים את התכנית שלהם להקלה ברגולציה לעסקים קטנים, 1 במאי 2022 (צילום: מארק ניימן, לע"מ)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 27 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.