JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ישראל פריי שוחרר לאחר שנחקר באזהרה | זמן ישראל

ישראל פריי שוחרר לאחר שנחקר באזהרה

דוברות משטרת תל אביב עדכנה שישראל פריי נחקר באזהרה בחשד לעבירה על חוק המאבק בטרור-סעיף 24(ב)(2), פרסום דברי שבח, אהדה או עידוד למעשה טרור, תמיכה או הזדהות בעקבות ציוץ שפרסם בחשבון הטוויטר שלו ובו כינה פלסטיני חמוש, שלפי החשד ביקש לבצע פיגוע, "גיבור". בתום החקירה הוא שוחרר.

עורכת הדין גבי לסקי –

שחרורו של פריי ללא תנאים ממחיש כי מדובר במעצר פוליטי מופרך שנועד להלך אימים, להשתיק ולהרתיע. מי שנעצר על פי חוק המאבק בטרור לא משוחרר לדרכו תוך שעות ספורות. קשה שלא לתהות מי בפרקליטות אישר את הטרלול הזה.

המשטרה הופכת פוליטית וזה תמרור אזהרה לכל מי שרואה עצמו אופוזיציה לשלטון החדש. היום זה פריי מחר זה כולנו.

ישראל פריי –

השלטון החדש כבר כאן, הוא פשיסטי והוא רוצה אותנו חלשים ומפוחדים. אל מול שלטון פשיסטי יש רק דרך אחת להרים את הראש. אין אמצע אין בינוניות ואין ממלכתיות. רק מחנה שוויון מלא, חופש מלא עבור כל אדם בין הים לירדן ואנחנו ננצח.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 16 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.