JavaScript is required for our website accessibility to work properly. השופטים במשפט נתניהו שינו את דעתם: הדיונים יערכו שלוש פעמים בשבוע | זמן ישראל

השופטים במשפט נתניהו שינו את דעתם: הדיונים יערכו שלוש פעמים בשבוע

השופטים במשפט תיקי האלפים של רה"מ בנימין נתניהו בבית המשפט המחוזי בירושלים שוב משנים את החלטתם, ומבטלים את החלטתם הקודמת לעבור לארבעה ימי דיונים החל מסוף חודש ינואר.

בהתאם להחלטתם המעודכנת, יישמע המשפט שלושה ימי דיונים בשבוע החל מ-22 בינואר, במקום שני ימי דיונים המתקיימים כעת. הטעם לכך הוא בקשת הסנגורים להימנע מלעבור לארבעה ימים, נוכח קשיים אישיים ומקצועיים הנובעים ממצב המלחמה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 13 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.