JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הבית הלבן: אין עדכון על שיחות החטופים, אך חמאס נותר המכשול | זמן ישראל

הבית הלבן: אין עדכון על שיחות החטופים, אך חמאס נותר המכשול

דובר המועצה לביטחון לאומי של הבית הלבן ג'ון קירבי בתדרוך עיתונאי בבית הלבן, 22 במרץ 2024 (צילום: AP Photo/Andrew Harnik)
AP Photo/Andrew Harnik
דובר המועצה לביטחון לאומי של הבית הלבן ג'ון קירבי בתדרוך עיתונאי בבית הלבן, 22 במרץ 2024

דובר המועצה לביטחון הלאומי בבית הלבן, ג'ון קירבי, אמר היום כי אין עדכון על שיחות החטופים המתמשכות, אך הדגיש שחמאס הוא המכשול העיקרי לעסקה.

לדבריו, ארה"ב ממשיכה במאמציה להשגת עסקה ולא תוותר: "בגלל שחמאס מציב מכשולים או מסרב להתקדם בפרטים הללו, עדיין לא הגענו להסכמה".

"אנחנו קרובים מאוד", הוסיף קירבי בתדרוך לעיתונאים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 15 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.