JavaScript is required for our website accessibility to work properly. למרות הניתוח: נתניהו מתכנן לטוס להשבעה של טראמפ | זמן ישראל

למרות הניתוח: נתניהו מתכנן לטוס להשבעה של טראמפ

ראש הממשלה בנימין נתניהו במליאת הכנסת יומיים אחרי שעבר ניתוח להסרת הערמונית, 31 בדצמבר 2024 (צילום: חיים גולדברג/פלאש90)
חיים גולדברג/פלאש90
ראש הממשלה בנימין נתניהו במליאת הכנסת יומיים אחרי שעבר ניתוח להסרת הערמונית, 31 בדצמבר 2024

למרות שעבר ניתוח השבוע, ראש הממשלה בנימין נתניהו עדיין מתכנן להשתתף בטקס ההשבעה של דונלד טראמפ בוושינגטון בעוד פחות משלושה שבועות, כך מסר גורם המעורב בפרטים לזמן ישראל. לדבריו, אתמול התקיימו דיונים לוגיסטיים בנושא.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 13 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.