המשטרה עצרה שלושה מפגינים במחאה נגד נתניהו בירושלים
המשטרה הודיעה שעצרה שלושה מפגינים בהפגנות שנערכו אחר הצוהריים סמוך לביתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו בירושלים.
עימותים פרצו בין שוטרים למפגינים בדרך עזה לאחר שהמפגינים ניסו לפרוץ את מחסומי השליטה המפרידים בינם לבין בית ראש הממשלה.
שוטרים ומפגינים ליד בית ראש הממשלה בירושלים, 23 במרץ 2025 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
השוטרים דחפו בכוח את המפגינים הרחק משתי שכבות המחסומים, ורבים מהם נפלו ארצה. לפי דובר המשטרה, אחד המפגינים הכה שוטר מג"ב בראשו. לא דווח על פציעות חמורות.
ההפגנות, שבהן משתתפים אלפי בני אדם, נמשכות בבירה מאז השבוע שעבר, בעקבות ניסיונה של הממשלה לפטר את ראש השב"כ רונן בר ואת היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב־מיארה, וכן על רקע חידוש הלחימה בעזה.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו