JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל קרא לתושבים באזור בית חאנון וג'באליה להתפנות בשל הירי לעבר שדרות | זמן ישראל

צה"ל קרא לתושבים באזור בית חאנון וג'באליה להתפנות בשל הירי לעבר שדרות

בעקבות ירי רקטות מצפון רצועת עזה לעבר שדרות הערב, צה"ל פרסם אזהרת פינוי לתושבים הפלסטינים באזור בית חאנון וג'באליה.

בהודעה שפרסם בשפה הערבית ברשת X, דובר צה"ל לתקשורת הערבית, אלוף-משנה אביחי אדרעי, פרסם את מפת האזור שיש לפנותו, והבהיר כי מדובר ב"אזהרה מוקדמת ואחרונה" לפני שצה"ל יתקוף במקום.

שתי הרקטות ששוגרו לעבר שדרות יורטו על ידי מערך ההגנה האווירית, ולא דווח על נפגעים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 12 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.