JavaScript is required for our website accessibility to work properly. משמר הכנסת בודק כעת מעטפה "שנמצא בתוכה חומר חשוד בצורת אבקה" | זמן ישראל

משמר הכנסת בודק כעת מעטפה "שנמצא בתוכה חומר חשוד בצורת אבקה"

שר הבריאות אוריאל בוסו, בדרכו לישיבת ממשלה בירושלים, 10 בדצמבר 2023 (צילום: יונתן זינדל/פלאש 90)
יונתן זינדל/פלאש 90
שר הבריאות אוריאל בוסו, בדרכו לישיבת ממשלה בירושלים, 10 בדצמבר 2023

דובר הכנסת הודיע היום כי משמר הכנסת בודק כעת מעטפה "שנמצא בתוכה חומר חשוד בצורת אבקה", שנשלחה ללשכתו של שר הבריאות, אוריאל בוסו, בכנסת.

בהודעה נמסר כי "בהתאם לנוהלי משמר הכנסת באירועים מסוג זה, דווח על כך למשטרת ישראל, והמעטפה והחומר החשוד יועברו לבדיקה על ידי הגורמים המוסמכים".

מדובר בפעם השנייה בתוך קצת יותר משנה שבה לשכתו של בוסו הופכת יעד לאירוע כזה. ביוני 2024 פונה חבר הכנסת מש"ס מלשכתו לאחר שפתח מעטפה ובה אבקה חשודה.

בחודש שעבר מסר גם יו"ר ועדת החוקה, חוק ומשפט של הכנסת, ח"כ שמחה רוטמן, כי קיבל מעטפה חשודה, והאשים את השב"כ בכך שכשל בהגנה על נבחרי הציבור.

בתחילת אפריל הודיעה המשטרה כי פתחה בחקירה בעקבות כמה מכתבים מאיימים שנשלחו לנבחרי ציבור ולבני משפחותיהם. לפי דיווח של ערוץ 12, בין מקבלי המכתבים נמנים ח"כ שלום דנינו מהליכוד וח"כ משה רוט מיהדות התורה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 28 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.