JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לשכת נתניהו מכחישה אישור עסקאות נשק עם קטאר לפני ה־7 באוקטובר: "דיווח כוזב לחלוטין" | זמן ישראל

לשכת נתניהו מכחישה אישור עסקאות נשק עם קטאר לפני ה־7 באוקטובר: "דיווח כוזב לחלוטין"

לשכת ראש הממשלה הכחישה את הדיווח לפיו בנימין נתניהו אישר עסקאות נשק גדולות עם קטאר לפני מתקפת חמאס בשבעה באוקטובר, וטענה כי מדובר ב"פייק ניוז מוחלט".

"ראש הממשלה לא הורה למשרד הביטחון לחתום על רישיונות ייצוא לקטאר", נמסר מלשכתו לזמן ישראל. "עסקאות שעוברות סכום מסוים מובאות לוועדת השרים לייצוא בראשות ראש הממשלה – ובנוגע לקטאר, לא הייתה עסקה כזו", הוסיפו.

לפי הודעת הלשכה, "בהתאם לחוק הפיקוח על הייצוא, ראש הממשלה אינו חותם על רישיונות ייצוא. הגורמים המוסמכים לאשר רישיונות ייצוא ושיווק הם מנכ"ל משרד הביטחון וראש אפ"י (DECA)".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 28 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.