בישראל ביתנו מתכוונים להצביע בעד הממשלה בהצבעות אי-אמון כל עוד ישראל נמצאת במלחמה עם איראן – כך אומר גורם רשמי במפלגה לזמן ישראל. המפלגה הצביעה נגד הצעת אי-אמון שהגיש היום חבר הכנסת איימן עודה מהרשימה המשותפת, ולדברי אותו גורם, היא תתנגד לכל הצעת אי-אמון שתוגש בזמן המלחמה.
לדבריו, "ש לנו מחלוקות עם הממשלה הזאת, אבל זה בכלל לא מעניין כרגע. הצבענו נגד הצעת האי-אמון כי כרגע אין קואליציה ואופוזיציה. יש פה מדינה שנלחמת על חייה. אין יעד יותר חשוב מחיסול משטר האייתוללות כרגע וחייבים להתעלות מעל כל המשקעים, להתלכד וללכת עליו".
בתשובה לשאלה כמה זמן המפלגה תתמיד בתמיכתה בממשלה, הדגיש אותו גורם כי התמיכה תימשך ככל שתימשך המלחמה מול איראן. לדבריו, "צריך להמשיך במערכה הזאת עד הסוף ולהכריע את המשטר, ולחסל את הגרעין האיראני ולהשמיד את כל המאגרים באיראן. אסור לעצור באמצע. יש לזה מחיר, אבל אין ברירה".


תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו