JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו ידע על התקיפה האמריקאית לפחות 24 שעות מראש | זמן ישראל

נתניהו ידע על התקיפה האמריקאית לפחות 24 שעות מראש

ראש הממשלה בנימין נתניהו בישיבת הממשלה השבועית במשרד ראש הממשלה בירושלים, 19 בפברואר 2023 (צילום: Abir Sultan/Pool Photo via AP)
Abir Sultan/Pool Photo via AP
ראש הממשלה בנימין נתניהו בישיבת הממשלה השבועית במשרד ראש הממשלה בירושלים, 19 בפברואר 2023

ראש הממשלה בנימין נתניהו גילה על התקיפה האמריקאית באתרים הגרעיניים של איראן "לפחות 24 שעות מראש", כך אמר גורם ישראלי לזמן ישראל.

אותו גורם הוסיף כי ישראל לא צופה הסלמה דרמטית מצד איראן: "אנחנו מצפים לעוד מאותו הדבר, כמו מה שהם עשו הבוקר".

לדבריו, ישראל מוכנה לסיים את מסע ההפצצות אם איראן תסכים לפרק את תוכניתה הגרעינית: "זה תלוי באיראן, לא בנו. נשמח לסיים את זה עכשיו – אם יושג הסכם בסוף, ישראל תהיה מרוצה מהתוצאה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום חמישי, 13 באוגוסט 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.