יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד גינה את הניסיונות להפריע לדיון בג"ץ היום בנוגע ליכולתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו למנות את ראש השב"כ הבא, והאשים בכך את הרטוריקה הקשה של הממשלה כלפי מערכת המשפט.
"הניסיון המביש לפוצץ את הדיון בבית המשפט הוא תוצאה ישירה של ההסתה המתמשכת של הממשלה נגד בג"ץ, ואיום ישיר על הדמוקרטיה", אמר לפיד. "בממשלה הבאה נעביר חוקה שתמנע תופעות כאלה ותסיים את הסכסוך הפנימי בתוך החברה הישראלית".
יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן תקף בחריפות את חברי הכנסת מהקואליציה שהיו מעורבים בהתפרעויות, וטען כי מדובר בהצצה למה שיתרחש כשיאבדו את השלטון.
"מה שראינו היום – ההתפרעות של חברי כנסת מהליכוד ודוברי מכונת הרעל של נתניהו בבית המשפט העליון – זה רק קדימון למהומות הקפיטול שינסו לבצע כאן כשיפסידו בבחירות הבאות", צייץ גולן.


תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו