JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הסתיימה ישיבת הקבינט המדיני-ביטחוני | זמן ישראל

הסתיימה ישיבת הקבינט המדיני-ביטחוני

ראש הממשלה בנימין נתניהו בישיבת הממשלה השבועית במשרד ראש הממשלה בירושלים, 19 בפברואר 2023 (צילום: Abir Sultan/Pool Photo via AP)
Abir Sultan/Pool Photo via AP
ראש הממשלה בנימין נתניהו בישיבת הממשלה השבועית במשרד ראש הממשלה בירושלים, 19 בפברואר 2023

הסתיימה ישיבת הקבינט המדיני-ביטחוני, שהתכנסה בירושלים בראשות ראש הממשלה בנימין נתניהו.

לפי דיווח שפורסם בתאגיד השידור כאן, בישיבה לא התקבלו החלטות משמעותיות. הישיבה הוקדמה כדי לאפשר לשרים להשתתף בארוחת ערב בירושלים שאורגנה על ידי מועצת מטה בנימין.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 12 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.