JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: הרב יצחק יוסף אמר שש"ס עשויה לתמוך באיזנקוט | זמן ישראל

דיווח: הרב יצחק יוסף אמר שש״ס עשויה לתמוך באיזנקוט

המנהיג הרוחני של ש"ס, הרב יצחק יוסף, בדרשה השבועית בבית הכנסת "יזדים" בירושלים, 7 ביוני 2025 (צילום: חיים גולדברג/פלאש90)
חיים גולדברג/פלאש90
המנהיג הרוחני של ש"ס, הרב יצחק יוסף, בדרשה השבועית בבית הכנסת "יזדים" בירושלים, 7 ביוני 2025

המנהיג הרוחני של ש"ס, הרב יצחק יוסף, אמר אמש בשיחה סגורה כי הוא שוקל לפרק את גוש נתניהו יחד עם יהדות התורה ולתמוך בגדי איזנקוט לראשות הממשלה, כך דווח הבוקר בגלי צה"ל.

על פי הדיווח, הרב יוסף אמר בשיחה, שבה נכח כתב התחנה, "גדי איזנקוט הוא אדם טוב, יהודי חם, הוא אוהב את לומדי התורה". עוד אמר: "אפשר שנלך איתו בבחירות הקרובות, אפשר לתמוך בו שהוא יהיה ראש הממשלה הבא. אני מקווה שיהדות התורה תצטרף למהלך".

הרב יוסף מתח ביקורת חריפה על ראש הממשלה בנימין נתניהו ואמר: "נתניהו רימה אותנו בחוק הגיוס ובעוד דברים. אי אפשר לסמוך עליו, הוא אדם שקרן".

איזנקוט הגיב לפרסום בריאיון בתחנה: "לא נעשה פשרות בנושא חוק הגיוס – גם אם המשמעות היא הליכה לבחירות נוספות". 

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 12 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.