JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל הודיע שכוחותיו בעיר עזה אתר של חמאס לייצור אמצעי לחימה | זמן ישראל

צה"ל הודיע שכוחותיו בעיר עזה אתר של חמאס לייצור אמצעי לחימה

צה"ל הודיע שתקף מוקדם יותר היום אתר לייצור אמצעי לחימה של חמאס בעיר עזה, בשעה שמחבלים מארגון הטרור פעלו בתוכו.

מהצבא נמסר עוד שבתקופה האחרונה פעלו מחבלי חמאס מתוך האתר לייצור רכיבי אמצעי לחימה, בניסיון לשקם את יכולות הארגון, ובניגוד להסכם הפסקת האש.

"אתר הייצור הותקף בעת שפעלו בתוכו כמה מחבלים מארגון הטרור חמאס", מסר צה"ל והוסיף כי המחבלים עסקו בקידום פעולות טרור נגד כוחות הצבא ואזרחי ישראל.

כלי תקשורת פלסטיניים דיווחו כי ארבעה בני אדם נהרגו בתקיפה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 12 ביולי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.