JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: נתניהו מודה שחוק הקפאת מעצרי העריקים החרדים נכשל ולא ימשך בממשלה הבאה | זמן ישראל

דיווח: נתניהו מודה שחוק הקפאת מעצרי העריקים החרדים נכשל ולא ימשך בממשלה הבאה

ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו ורעייתו שרה נתניהו משתתפים בטקס הלוויה של הסנאטור האמריקאי המנוח לינדזי גראהם בקתדרלה הלאומית של וושינגטון בוושינגטון די-סי. 28 ביולי 2026 (צילום: CHIP SOMODEVILLA / Getty Images via AFP)
CHIP SOMODEVILLA / Getty Images via AFP
ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו ורעייתו שרה נתניהו משתתפים בטקס הלוויה של הסנאטור האמריקאי המנוח לינדזי גראהם בקתדרלה הלאומית של וושינגטון בוושינגטון די-סי. 28 ביולי 2026

ראש הממשלה בנימין נתניהו הודה לפי כמה דיווחים בשיחות סגורה, כי החוק  שקידמה הקואליציה להקפאת מעצרם של עריקים חרדים לא השיג את מטרתו, שמסתבר שהייתה "להוריד את גובה הלהבות ולהגדיל את מספר המתגייסים בציבור החרדי", וכי המדיניות לא תימשך בממשלה הבאה.

"לאחר הבחירות נקים ממשלה לאומית רחבה, שתעביר מיד חוק גיוס מלא שיענה על צורכי צה"ל – מי שלא לומד תורה יתגייס או ילך לכלא", אמר ראש הממשלה. 

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 2 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.