JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל: המטען שממנו נפגעו חיילי צבא לבנון – איננו מטען ישראלי | זמן ישראל

צה"ל: המטען שממנו נפגעו חיילי צבא לבנון – איננו מטען ישראלי

חמשת חיילי צבא לבנון, שנפצעו מוקדם יותר היום כשרכבם עלה על מטען בדרום לבנון, לא נפגעו ממטען של הצבא, כך הודיע הערב דובר צה"ל, שמסר שלפי המידע שבידי הצבא, זהו מטען של חזבאללה.

עוד נמסר מצה"ל שהפיצוץ אירע באזור כפרא, שבו כוחות הצבא לא נכחו.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 2 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.