JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: בליכוד שוקלים לעתור לבג"ץ בעקבות ההחלטה המגבילה את המעקב אחר ההצבעות בקלפיות | זמן ישראל

דיווח: בליכוד שוקלים לעתור לבג"ץ בעקבות ההחלטה המגבילה את המעקב אחר ההצבעות בקלפיות

אזרח מצביע בקלפי בצפת בבחירות לכנסת, 1 בנובמבר 2022 (צילום: דוד כהן/פלאש90)
דוד כהן/פלאש90
אזרח מצביע בקלפי בצפת בבחירות לכנסת, 1 בנובמבר 2022

בקואליציה, ובליכוד בפרט, שוקלים לעתור לבג"ץ בניסיון למנוע את יישום החלטתו של יושב ראש ועדת הבחירות המרכזית, נעם סולברג, שקבע היום שנציגי הרשימות לא יוכלו לדווח מהקלפיות למפלגות מי האזרחים שכבר הצביעו או שטרם הצביעו, כך דווח בכלי התקשורת.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 4 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.