JavaScript is required for our website accessibility to work properly. המשטרה: תושב רמת גן יואשם בהשחתת משרדי כלי תקשורת ומשרד המשפטים | זמן ישראל

המשטרה: תושב רמת גן יואשם בהשחתת משרדי כלי תקשורת ומשרד המשפטים

דלת הכניסה לבניין חדשות 12 בתל אביב לאחר שנופצה בידי חשוד אלמוני. 28 ביולי 2026 (צילום: אבשלום ששוני/פלאש90)
אבשלום ששוני/פלאש90
דלת הכניסה לבניין חדשות 12 בתל אביב לאחר שנופצה בידי חשוד אלמוני. 28 ביולי 2026

המשטרה הגישה היום הצהרת תובע לקראת הגשת כתב אישום נגד תושב רמת גן, שלפי החשד, השליך לבנים שגרמו נזק לכניסות למשרדי חדשות 12, "הארץ" ו"ישראל היום", וכן למשרד המשפטים.

החשוד, אברהם חדי, בן 44, חשוד גם כי השאיר מכתב מאיים במשרדי חדשות 12 לאחר שניפץ את דלת הכניסה למקום ב־28 ביולי. במכתב נכתב כי "מישהו ימות" אם הערוץ לא יתנצל על הסיקור שלו את פרשת ההתעללות בעציר בשדה תימן.

לפי המשטרה, כתב אישום נגד החשוד יוגש בימים הקרובים.

חדי נעצר ב־30 ביולי. בחיפוש בביתו איתרו השוטרים "פריטי לבוש וממצאים נוספים שקשרו אותו" לחמישה מקרי השחתה במהלך חודש יולי, נמסר מהמשטרה.

לדברי המשטרה, התקיפות נגד כלי התקשורת נועדו "להטיל מורא על עיתונאים במטרה לשבש את עבודתם". עוד נמסר: "חופש העיתונות הוא מאבני היסוד של הדמוקרטיה, ומשטרת ישראל תפעל ביד קשה ובנחישות נגד כל מי שינסה להשתמש באלימות, בריונות או הפחדה כדי להשתיק את חופש הביטוי".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום ראשון, 9 באוגוסט 2026

מה שחשוב ומעניין עכשיו

סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.