JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ממשלת גרמניה טוענת כי "התקיפות ההיברידיות לפני הבחירות אינן מקריות" | זמן ישראל

ממשלת גרמניה טוענת כי "התקיפות ההיברידיות לפני הבחירות אינן מקריות"

העובדה שסדרת תקיפות היברידיות התרחשה ימים ספורים לפני הבחירות במדינת המחוז סקסוניה-אנהלט "אינה מקרית", כך אמר דובר של משרד הפנים הגרמני.

"בהקשר של הבחירות הקרובות, קיימת ציפייה שהתופעה הזו עלולה להתרחב", אמר הדובר במסיבת עיתונאים שגרתית.

דובר מטעם הקנצלר פרידריך מרץ אמר כי מספר התקיפות שסוכלו או שלא צלחו הוא "סימן לאופן שבו אמצעי הביטחון שלנו עובדים – ולכך שהם אכן עובדים".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שישי, 4 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.