JavaScript is required for our website accessibility to work properly. איציק בונצל שוריין בליכוד | זמן ישראל

איציק בונצל שוריין בליכוד

איציק בונצל, אביו של סמ"ר עמית בונצל, שנהרג בקרבות ברצועת עזה, נואם בהפגנה בדרישה להמשך הלחימה בעזה. 8 בפברואר 2024 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
יונתן זינדל/פלאש90
איציק בונצל, אביו של סמ"ר עמית בונצל, שנהרג בקרבות ברצועת עזה, נואם בהפגנה בדרישה להמשך הלחימה בעזה. 8 בפברואר 2024

הליכוד הודיע כי איציק בונצל, אביו של סמ"ר עמית בונצל ז"ל, ישוריין ברשימת המפלגה לכנסת ה־26.

עמית בונצל, לוחם ומפקד בסיירת צנחנים, יצא למלחמה יחד עם אחיו נדב, גם הוא לוחם ומפקד ביחידה, למחרת 7 באוקטובר. כעבור 60 ימים נפל עמית בקרב ברצועת עזה.

מהליכוד מסרו כי בונצל "מעניק קול לערכים של גבורה, אחריות ואהבת הארץ", וכי הפך את כאבו האישי לשליחות ציבורית.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 8 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.