JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל חיסל אתמול שני פעילי חמאס | זמן ישראל

צה"ל חיסל אתמול שני פעילי חמאס

צה"ל הודיע כי חיסל אתמול שני פעילי חמאס שלדבריו קידמו לאחרונה מתווי טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחים ישראלים ופעלו לשיקום יכולות הארגון.

בחאן יונס חוסל רפאת אבו זמר, מפקד פלוגה במטה המבצעים של הזרוע הצבאית של חמאס, שלפי צה"ל הוביל אימונים לקראת טבח 7 באוקטובר והמשיך לאמן מחבלים. בתקיפה נוספת בעיר עזה חוסל מחמד חדר פהמי עגור, שעסק בייצור אמצעי לחימה.

בצה"ל אמרו כי השניים פעלו תוך הפרה שיטתית של הפסקת האש וכי חוסלו בשל האיום המיידי שהיוו.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 15 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.