JavaScript is required for our website accessibility to work properly. כוכב הפופ הבריטי בוי ג'ורג' יופיע בישראל ב-4 בנובמבר | זמן ישראל

כוכב הפופ הבריטי בוי ג'ורג' יופיע בישראל ב-4 בנובמבר

הזמר בוי ג'ורג' מתראיין ברחבת המסחר של הבורסה לניירות ערך בניו יורק. 15 ביוני 2026 (צילום: AP Photo/Richard Drew)
AP Photo/Richard Drew
הזמר בוי ג'ורג' מתראיין ברחבת המסחר של הבורסה לניירות ערך בניו יורק. 15 ביוני 2026

כוכב הפופ הבריטי בוי ג'ורג' יופיע ב-4 בנובמבר בהיכל מנורה מבטחים בתל אביב. ג'ורג' הוא אחד האומנים הבינלאומיים הבודדים שמופיעים בישראל בשנים האחרונות, בצל החרם התרבותי המתמשך.

בוי ג'ורג' וסנהיט מסן מרינו במהלך חצי הגמר הראשון של תחרות האירוויזיון ה-70 בווינה, אוסטריה. 12 במאי 2026 (צילום: AP Photo/Martin Meissner)
בוי ג'ורג' וסנהיט מסן מרינו במהלך חצי הגמר הראשון של תחרות האירוויזיון ה-70 בווינה, אוסטריה. 12 במאי 2026 (צילום: AP Photo/Martin Meissner)

הזמר הביע תמיכה פומבית בישראל ובקהילה היהודית. בחודש יולי הוא הוציא את השיר "We Will Dance Again", שהוקדש לנרצחים בטבח שביצעו מחבלי חמאס במסיבת הנובה בשבעה באוקטובר 2023.

בשירו, דוחה ג'ורג' את ההאשמות לפיהן ישראל מבצעת רצח עם בעזה ומעביר ביקורת על אומנים אחרים שיוצאים נגדה.

הזמר ספג ביקורת בעקבות פרסום השיר, ודרכיו נפרדו ממנהל חברת התקליטים שלו, שסירב להוציא אותו לאור.

כאומן אורח במשלחת של סן מרינו לאירוויזיון 2026, הוא סירב להצטרף לקריאות להחרים את התחרות בשל השתתפותה של ישראל, והבהיר כי לא יפנה עורף לחבריו היהודים.

ג'ורג' פרץ לתודעה בשנות ה-80 כסולן להקת Culture Club, המוכרת בזכות להיטים כמו "Karma Chameleon" ו-"Do You Really Want to Hurt Me". הוא הופיע בישראל בשנת 2017, אז אירח את דנה אינטרנשיונל.

מחירי הכרטיסים למופע ינועו בין 280 ל-799 שקלים, והמכירה תיפתח ב-23 בספטמבר בשעות הצהריים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום שלישי, 22 בספטמבר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.