JavaScript is required for our website accessibility to work properly. צה"ל ניסה לחסל את מנהיג חמאס ברצועה בפועל | זמן ישראל

צה״ל ניסה לחסל את מנהיג חמאס ברצועה בפועל

עשן מיתמר בעקבות תקיפה ישראלית בעיר עזה. 8 בספטמבר 2026 (צילום: AP Photo/Jehad Alshrafi)
AP Photo/Jehad Alshrafi
עשן מיתמר בעקבות תקיפה ישראלית בעיר עזה. 8 בספטמבר 2026

תקיפה אווירית ישראלית בעיר עזה במהלך הלילה כוונה לעבר בכיר חמאס עלי אל־עמודי, כך אמר גורם ביטחוני, בעוד כלי תקשורת פלסטיניים דיווחו כי חמישה בני אדם נהרגו.

התקיפה פגעה במבנה במערב העיר עזה.

כלי תקשורת פלסטיניים דיווחו כי בין ההרוגים היו צעיר, אם ובתה ושתי נשים בוגרות נוספות. שמו של אל־עמודי לא נכלל בין ההרוגים.

צה"ל טרם התייחס לתקיפה, בעודו בוחן את תוצאותיה.

לפי דיווחים, אל־עמודי נחשב לאחד המועמדים המובילים לרשת את חליל אל־חיה כראש הלשכה המדינית של חמאס ברצועת עזה. כיום הוא נחשב לבכיר הפוליטי ביותר של חמאס ברצועה בפועל.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 3 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.