JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דניאל חקלאי: פשעים מוסריים | זמן ישראל

פשעים מוסריים

הפגנת תומכי נתניהו נגד מערכת המשפט (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)
Yonatan Sindel/Flash90
הפגנת תומכי נתניהו נגד מערכת המשפט

ראש הממשלה משתף בדף הפייסבוק הרשמי שלו מאמרים מבטאונו הפרטי במימון המיליארדר, איש העסקים הימני, שלדון אדלסון.

בכל המאמרים הללו ישנה התמקדות דמיונית בעוול הנורא שנגרם לדרייפוס הישראלי בשל הגשת כתב האישום נגדו.

ראש הממשלה משתף בדף הפייסבוק שלו גם את הקטע המביך שבו עומד אבישי בן חיים באולפן חדשות 13 ומסביר שהמשפט נגד נתניהו הוא בעצם המשפט נגדו ונגד ישראל השנייה.

רה"מ משתף בדף הפייסבוק הרשמי שלו מאמרים מבטאונו הפרטי במימון המיליארדר שלדון אדלסון. יש בהם התמקדות דמיונית בעוול הנורא שנגרם לדרייפוס הישראלי בשל הגשת כתב האישום נגדו

נכון, נתניהו החריב את מדינת הרווחה, פגע כלכלית בישראל השנייה (ובישראלים בכלל), מנע כל סיכוי לקניית דירה ללא ירושת עתק, הגן בכל כוחו על רעייתו המתעמרת בישראליות ובישראלים מוחלשים, התבטא בגזענות לא אחת והפך את המזרחים בליכוד לאסקופה נדרסת שלו, אבל לשיטתו של בן חיים, מדובר בנציג האותנטי של ישראל השנייה.

בוודאי. כי הזרמת תשורות עתק בקביעות מטעם בעלי הון והענקת הטבה רגולטורית עצומה על חשבוננו תמורת שוחד לכאורה (בדמות מתן רשות להשתלט על תכני כלי תקשורת), הם בהחלט ביטוי לדאגה לישראל השנייה. כולל הקפאת רפורמת שוק הטלפוניה הקווית לטובת בזק. נו, אז נשלם יותר כסף מדי חודש על טלפון קווי. מה, זה לא מה שישראל השנייה צריכה?

ראש הממשלה משתף גם פוסטים מופרכים שמבקשים להתמקד בתחום המשפטי ולהגן עליו מבלי שהכותבים מבינים דבר וחצי דבר בתחום זה.

הוא שיתף למשל פוסט נרגש ומופרך במיוחד מטעמה של גלית דיסטל-אטבריאן בו היא הסבירה כיצד רקמו מנדלבליט, אשכנזי וגנץ ניסיון הפיכה נגדו.

שתיקתם המבישה של גנץ ואשכנזי מול ההאשמות המטורפות הללו היא כמובן דבר בלתי נתפס. אבל שתיקתם מול האיומים הרבים על מנדלבליט שהם פועל יוצא של ההתנפלות האלימה מילולית מבלפור, היא כבר בגדר פשע מוסרי.

אז לגבי הפוסט המגוחך מטעם גלית דיסטל-אטבריאן ששיתף ראש הממשלה בלי בושה: כתוב שם על תקנה דמיונית בשם תקנה 8 לחוק בדיוני בשם חוק איסור הפרסום.

קצת לא נעים לי להגיד, אבל מדובר בהמצאה מביכה. לא קיים סעיף 8 לתקנות חוק איסור הפרסום. למעשה, לא קיים חוק איסור הפרסום. נתניהו משתף בדף הרשמי שלו קשקוש בדיוני.

בפוסט של גלית דיסטל-אטבריאן ששיתף רה"מ מוזכרת תקנה 8 לחוק איסור הפרסום. אבל לא קיים סעיף 8 לתקנות חוק איסור הפרסום. למעשה, לא קיים חוק איסור הפרסום. נתניהו משתף בדף הרשמי שלו קשקוש בדיוני

והמכנה המשותף לרבים מהשיתופים בדף של נתניהו: התנפלות על מנדלבליט.

שימו לב לניחוח המאפיוזי:

ראש הממשלה מינה את מנדלבליט למזכיר הממשלה באופן אישי מיד לאחר שפרש מצה"ל, נמנע מפיטוריו לאחר פרשת הרפז חרף בקשת היועץ המשפטי לממשלה דאז, עורך הדין יהודה ויינשטיין לשקול זאת, בשל היבטים בעלי פגם אתי בהתנהלות מנדלבליט (תוך שהוא מנקה אותו לחלוטין מההיבט הפלילי).

או אז נלחם נתניהו בכל כוחו כדי שמנדלבליט יעבור ללא תקופת צינון מתפקיד מזכירו האישי לכס היועמ"ש, תוך שהוא סבור כנראה שבשל העובדה שהוא עבד לצדו וכן בשל העובדה שהוא בן לבית בית"רי וחוזר בתשובה, הוא יימנע מלפעול נגדו ונגד רעייתו בתפקידו כראש התביעה הכללית. וכאשר ראש התביעה הכללית איכזב, שלף נגדו נתניהו את הטינופת הבדיונית שכבר הופרכה בעבר. למה? כדי לקעקע את אמון הציבור בטוהר שיקולי ראש התביעה הכללית בצורה מופרכת ועל סמך המצאות בדיוניות. נו, אז בדרך עלולות לקרוס מערכות שלטון החוק והדמוקרטיה הישראלית.  בקטנה.

המתקפה על מנדלבליט זהה לאותה התקפה ברוטלית על רב-ניצב רוני אלשייך שמונה לתפקיד מפכ"ל משטרת ישראל, לאחר שהיה מתנחל בהתנחלות הקיצונית בקריית ארבע ובכיר בשב"כ והוא דתי וימני, אך למרבה המזל הוא איכזב וסירב להיות נאמן לקיסר אלא להיוותר נאמן לשלטון החוק.

היא זהה לאותה המתקפה הכעורה נגד עורכת הדין ליאת בן ארי שעמדה בכלל בראש צוות התביעה של אולמרט בפרשת הולילנד. אותו אולמרט שהניח על השולחן נסיגה לקווי 1967 וחלוקה של ירושלים מול אבו-מאזן. כלומר: מניעים פוליטיים אין ולא היו כאן. ומתקפת נתניהו נגדה כה כעורה, עד שבן ארי נאלצת להיות מאובטחת.

המתקפה על מנדלבליט זהה להתקפה הברוטלית על רב-ניצב אלשייך שמונה לתפקיד מפכ"ל המשטרה לאחר שהיה מתנחל מקריית ארבע, בכיר בשב"כ, דתי וימני, אך איכזב כשנשאר נאמן לשלטון החוק

כמו ההתנפלות על עורך הדין שי ניצן שהגן בבג"צ לאורך שנים על החרבת בתי פלסטינים חפים שבן משפחתם חשוד/נאשם/הורשע ברצח לאומני. אך פתאום ניצן הוא מלך השמאלנים. גם הוא נזקק לאבטחה מאז החל נתניהו במסכת הברוטלית כלפיו. איזו חרפה.

פתאום הם כולם שמאלנים שרודפים את נתניהו בשם דיפ סטייט דמיונית.

כולם מושחתים לפתע ומשרתים כוחות שמאל עלומים.

כולם נהנים להפליל את האדם החזק והכוחני במדינה.

אין ספק: נעים להם לעבור מסכת השפלות מטעם הפוליטיקאי החזק והאכזרי וחסר הגבולות ביותר במדינת ישראל, חבר חנפניו בממשלה, חבר צייתניו הכנועים בכנסת וחבר מדברריו המושתלים בכלי התקשורת שמתחזים לעיתונאים.

ומכאן לאמירה המחרידה של נתניהו ערב מערכת הבחירות בפגוש את העיתונות:

"שמעתי שהשופטים שלי נבחרו בקפידה כי הם שמאלנים. אני מצפה להכחשה בעניין". זה בערך כמו שאכתוב שנתניהו הוא אנס קטינות ואני מצפה להכחשה בנדון.

פתאום הם שמאלנים שרודפים את נתניהו בשם דיפ סטייט דמיונית. מושחתים שמשרתים כוחות שמאל עלומים. נהנים להפליל את האדם החזק והכוחני במדינה. אין ספק: נעים להם לעבור מסכת השפלות

הנה העובדות:

הממנה של 3 שופטי נתניהו הוא נשיא בית המשפט המחוזי בירושלים. שופט דתי ושמרן בשם אהרן פרקש (שהתמחה בלשכת השופטת שושנה נתניהו לפני שנים רבות).

והממונים? ראשת ההרכב, השופטת רבקה פרידמן-פלדמן שהרשיעה את אולמרט, השופט משה בר-עם שהוא משפטן פלילי מעולה והשופט עודד שחם שהרשיע בזמנו את צחי הנגבי במסירת עדות שקר.

עכשיו גם הם על הכוונת.

כמו מני נפתלי שהעז לחשוף את מסכת ההתעמרות של הגברת הקדושה בעובדים ובעובדות המוחלשים מכל.

כמו חוקרי משטרת ישראל ומפקדם, רב-ניצן אלשייך המאכזב, שמונה כי הוא ימני ודתי שגר בעבר בקריית ארבע כאמור, אך החליט להפגין עצמאות בחוצפתו.

כמו עורכת הדין ליאת בן ארי שהכניסה כאמור את אולמרט לכלא אחרי שהניח על השולחן את הצעת החזרה לקווי 67 מול אבו מאזן, ובכל זאת נתניהו ממשיך בהפצת הכזב השיטתי כאילו היא רודפת אותו בשל דעותיו הפוליטיות.

כמו עורך הדין שי ניצן שהגן כאמור בבג"צ על החרבת בתי בני משפחה חפים של חשוד/נאשם/מורשע פלסטיני ברצח לאומני לאורך שנים. עכשיו גם הוא בשמאלנים המאוסים.

כמו ד"ר מנדלבליט שמונה לאחר שהיה מזכיר הממשלה בלי שום תקופת צינון. כן, כבר אמרנו, גם הוא בשמאלנים: זה שגדל בבית בית"רי, חזר בתשובה ועבד במחיצת נתניהו בצמידות יומיומית בטרם לחץ נתניהו למינויו ליועמ"ש ללא תקופת צינון.

כולם שליחי השמאל המסתורי, שרודפים אותו. זה נשמע בערך כמו אנטישמי שטוען שהיהדות הבינלאומית המסתורית רודפת אותו. אותה רמת הסתה. אותה רמת המצאה.

כולם רודפים את זה שאמר שרה"מ חשוד תחת חקירות (ועדיין רחוק מאד מלהיות נאשם) אינו יכול לכהן, מפני שאיבד את המנדט הציבורי והמוסרי לקבל הכרעות גורליות בשל חשש שיקבל אותן ממניעים אישיים של הישרדות. מה השתנה מאז? רק מילה אחת: במקום המילה אולמרט ישנה המילה נתניהו.

כולם רודפים את זה שאמר שרה"מ תחת חקירות אינו יכול לכהן ואיבד את המנדט הציבורי והמוסרי לקבל הכרעות גורליות מחשש שיקבלן ממניעים אישיים. מה השתנה מאז? רק מילה אחת: במקום המילה אולמרט – המילה נתניהו

כולם רודפים את מי שהצביע ב-2008 בעד הצעת חוק מניעת כהונת רה"מ ברגע שמוגש נגדו כתב אישום. הצעת החוק עברה בקריאה טרומית ונגנזה לאחר התפטרות אולמרט. מה השתנה מאז? כלום. חוץ מעובדה קטנה אחת: המילה אולמרט הוחלפה כאמור במילה נתניהו. זה הכל.

כן, גבירותיי ורבותיי, כולם נהנים לרדוף את האיש החזק והאכזרי וחסר הגבולות בעל הכוח העצום. נעים להם להיות מוכפשים. כיף להם לספוג איומים. מענג אותם להיות שנואים ומאובטחים.

נתניהו נהנה מחזקת החפות. זכותו החוקתית להליך הוגן אינה שנויה במחלוקת. איני יודע אם יורשע במשפטו הפלילי. אך ההסתה השיטתית ומאמציו להחרבת האמון במערכת המשפט באמצעות שיסוי נורא, ומאמציו לרוקן את הכנסת מכוחה, ולאיים על עצמאות הרשות השופטת, ולהחליש את הרשות המבצעת לטובת כוחו האישי והריכוזי, באמצעות קריעת נתחי משרדי ממשלה והרכבתם באופן עקום לצורך מינויים של שרים בלתי ראויים שחנופתם אמנותם, והעובדה שהוא קונה נבחרי ציבור שבוחריהם הצביעו בשל הבטחותיהם לא לשבת תחת נאשם בפלילים (ערב טוב לך, אורלי לוי-אבוקסיס, גנבת הקולות) – כל אלו הם פשעים מוסריים וציבוריים מקוממים שחומרתם עולה על חומרת האישומים הפליליים הכבדים שעימם עליו להתמודד.

עו"ד דניאל חקלאי הוא בעל משרד עריכת דין שמתמחה בייצוג בתחומי המשפט הפלילי, עבירות הצווארון הלבן, ועדות החקירה, הדין המשמעתי ולשון הרע. יליד שנת 73', נשוי ואב לשני בנים. פרסם מאמרים וכן סיפורים קצרים בכתבי עת דיגיטליים. אוהב מאד ספרות, קולנוע ומוזיקה. מוטרד מאד מהסכנות העצומות למשטר הדמוקרטי ולזכויות האדם והאזרח. מנסה לחשוב כיצד למקם את המשפט החוקתי ואת המשפט הפלילי בהקשרים סוציולוגיים, תרבותיים, פוליטיים, היסטוריים ופסיכולוגיים.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,219 מילים
כל הזמן // שבת, 25 באפריל 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו

סבא שלי היה נאצי

ריאיון לאחר שגילה כי סבו שלו היה חבר במפלגה הנאצית וקצין בוורמאכט, יוהאנס שפור מציע כיום סדנאות מחקר ייחודיות לגרמנים המבקשים להתעמת עם עברה האפל של משפחתם ● בריאיון לזמן ישראל הוא אומר: "אנשים מעדיפים לדעת את האמת הקשה מאשר למלא את החלל בדמיון שלהם"

לכתבה המלאה עוד 1,940 מילים
אוצר מילים
מושגי יסוד להבנת המציאות הישראלית
אֱנוֹשִׁיּוּת 299

מתוך התהום רייצ׳ל גולדברג פולין מציעה לנו מפת דרכים איך להיות אדם טוב בעולם

לכתבה המלאה עוד 908 מילים
אמיר בן-דוד

למה פוליטיקאים יוצאים בהכרזות כאילו הם כל-יודעים?

זאת כנראה תופעה רווחת בקרב פוליטיקאים: הם נוטים להסתמך על נטייתם של המוני אנשים להיאחז בעמדה קיצונית, בינארית, בתפיסה של שחור-לבן שאין בה מקום לאמצע, לגוונים אפורים.

כל דעה פסקנית ונחרצת מתבססת על הכללות גורפות. לתפיסה מעין זאת נלווים בדרך כלל קושי להכיל אמביוולנטיות. פסקנות הדוחה כל ספקנות.

שלומית טנא היא עיתונאית לשעבר (ב"על המשמר" ובהמשך ב"ידיעות אחרונות")..יוצאת קיבוץ. ב-1981 החלה בסיקור עיתונאי שוטף של הקיבוצים.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 677 מילים

הממשלה טענה במשך חודשים ש"זו לא העת" לחקור, וכעת, כשבאופק מסתמנות בחירות, הרכב של שבעה שופטי בג"ץ בראשות המשנה לנשיא סולברג שוקל להניח לנושא עד לאחר הבחירות כדי לא לספוג אש פוליטית ● הרעיון להמתין למשפט הציבור בקלפי מרוקן מתוכן את הביקורת השיפוטית ומשדר מסר הרסני שלפיו ניתן לחמוק מחקירת המחדל הגדול בתולדות המדינה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 981 מילים ו-1 תגובות

למקרה שפיספסת

"לאהוב לעד רק ליום אחד"  - על פזמוניה של מירית שם אור

השבוע ציינה מירית שם אור את יום הולדתה, וזו הזדמנות להיזכר בכמה משיריה ולעמוד על ייחודם.

מירית שם אור ­­- עיתונאית וסופרת מוערכת – נודעה גם כמי שכתבה עשרות להיטים לאורך השנים. מירית מעולם לא שאפה להציג עצמה כמשוררת, אלא כתמלילנית שבעצם "נקלעה לסיטואציה".

ד"ר אמיר מזור הוא היסטוריון המתמחה בעולם האסלאם של ימי הביניים ובקורות היהודים תחת שלטון האסלאם. כמו כן כותב טורי דעה בנושא גיבורי תרבות בתחום המוסיקה הפופולרית, השירה והפיזמונאות בישראל.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,129 מילים
זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

תגובות אחרונות

"יצירה היא הבסיס ליהדות"

יעקב אגם, אבי האומנות הקינטית, יחגוג בחודש הבא 98 ● השבוע קיבל את פרס ישראל לאומנות פלסטית בטקס אישי שנערך עבורו במוזאון הנושא את שמו בראשון לציון ● כשהוא מוקף במשפחתו ובמעריציו, אגם סיפר על ההשראה ששאב מדיונות החול בילדותו ומסביר מדוע שום דבר באומנות שלו לא נשאר במקום

לכתבה המלאה עוד 1,123 מילים

סרן במיל' ותומך להט"ב מול מועמדים שמרניים

בכירי עיריית ת"א נמנעים מתמיכה פומבית בבחירות לרב הראשי, אך לפי דיווחים שוקלים לגבות מועמד של ש"ס או מועמד מהימין שמתח ביקורת על קהילת הלהט"ב ● מנגד מתמודד הרב אריה לוין, הנתפס כאופציה ליברלית ומקדם פלורליזם דתי, אך אינו נהנה מתמיכה מובהקת בסיעות החילוניות ● אחד מתומכיו: "יש לנו חלופה ליברלית טובה, למה לא לתמוך בה?"

לכתבה המלאה עוד 629 מילים

פסטיבל הניצחון המוקדם של טראמפ קורס אל תוך המציאות

הפסקת האש השברירית הוארכה, אך אי־הוודאות סביב המו"מ והמתיחות במצר הורמוז רק גוברות ● בין הצהרות הניצחון של טראמפ לדיווחים על היקף הפגיעה באיראן נחשפים פערים ● גם בצד הישראלי ההישגים מתערערים מול המציאות ● כשאין הכרעה צבאית ברורה, כל צד מבקש לנצח דרך הנרטיב, בעולם של שקרים ומניפולציות ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 683 מילים ו-1 תגובות

משמרות המהפכה ממשיכים לייצר משוואות אש במצר הורמוז ומסרבים לשלוח נציגים לשיחות התיווך בפקיסטן ● מחירי הנפט המזנקים פוגעים בעולם אך גם איראן סובלת ממשבר קמח ומתקשה לשנע נפט החוצה ● במקום לחזור לאופציה הצבאית, הנשיא האמריקאי מהמר על קריסה כלכלית של טהרן ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 671 מילים

תשאירו לי מקום להתנגד

בערב יום העצמאות ישבתי עם אהובתי מול הטלוויזיה רק כדי לגלות שהשיר "תשאירי לי מקום לחבק אותך" שכתבתי לה לפני 35 שנים - שיר קטן ואינטימי נטול פאתוס - טובע בים של קיטש פוליטי מצמרר וקברים מוארים ● טקס המשואות לא היה רק מופע חנפנות למנהיג שחיבר בין אנטבה לעזה, אלא אירוע שהדגים איך פוליטיקאים מוחקים את האמת בעזרת רגשנות מזויפת

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
2

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,595 מילים ו-2 תגובות

תוגת הישראליות 2026

13 שנים אחרי פרישתו, הפובליציסט והסאטיריקן דורון רוזנבלום חוזר לריאיון לרגל יום העצמאות ומסביר למה המציאות שתיאר בספרו "תוגת הישראליות" לפני שלושה עשורים רק הקצינה ● ממעמקי הפנסיה המאושרת שלו, הוא מנתח את אובדן הנורמליות, מתגעגע לחילוניות הפרגמטית של בן-גוריון, ומבקר את המנהיגות "הדלוזיונלית" של נתניהו, שגזלה את חייהם של שני דורות

לכתבה המלאה עוד 2,432 מילים ו-1 תגובות

הר הקודש והזיכרון הפך להר הבחירות הפרטי של נתניהו

סיור בהר הרצל בין חלקות הקברים הריקות של נופלי ששת הימים לאלו הטריות והצפופות מדי מהשנתיים וחצי האחרונות ממחיש את המציאות הבלתי נסבלת של השכול הישראלי ● אלא שבמקום להתייחד עם הכאב ולשאת באחריות, ראש הממשלה ושליחיו בחרו לשעבד את טקסי יום הזיכרון ויום העצמאות למסע בחירות מביך שמטרתו אחת: למחוק את אירועי השבעה באוקטובר ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 932 מילים

בזמן שענקיות התוכנה מאבדות גובה, מותגי עבר כמו נוקיה, בלקברי וקודאק מבצעים קאמבק ● באמצעות ויתור על האגו ואימוץ זהות חדשה, הן מוכיחות שאפשר לקום לתחייה גם אחרי 15 שנה – על חשבון החברות החזקות ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 581 מילים

ומאוד לא פשוט

המסדרון מזיכרון לעצמאות היה תמיד עבור מיליוני ישראלים רגע מזוקק שבו אנחנו מזכירים לעצמנו למה אנחנו כאן ובזכות מי ● אפשר לטעון שמי שאיבד את התחושה הזאת השנה הוא סתם "חמוץ" ● אבל בעצם, הוא מיואש ● דעה

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 739 מילים

בין הרבנים ללוחמות

שורת מקרי חיכוך סביב שירות לוחמות חושפת מתחים בין הדרישות הדתיות לבין הצרכים המבצעיים ● משימות משתנות בניגוד לפקודות, וכללי הצניעות נאכפים רק על נשים, בעוד החרדים אינם מתגייסים ● בצה"ל כבר מודים שאין חלופה ללוחמות – אך ההגנה על זכויותיהן עדיין לא מגיעה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 560 מילים
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק להתחברות מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.