JavaScript is required for our website accessibility to work properly. איתי לנדסברג נבו: שקר ה"סיפוח" | זמן ישראל

שקר ה"סיפוח"

ראש הממשלה בנימין נתניהו במהלך נאום ברמת גן, מדבר על בקעת הירדן ומבטיח להחיל עליה ריבונות ישראלית אם ישוב וייבחר, 10 בספטמבר 2019 (צילום: מנחם כהנא/סוכנות הידיעות הצרפתית)
מנחם כהנא/סוכנות הידיעות הצרפתית
ראש הממשלה בנימין נתניהו במהלך נאום ברמת גן, מדבר על בקעת הירדן ומבטיח להחיל עליה ריבונות ישראלית אם ישוב וייבחר, 10 בספטמבר 2019

הנאשם בשוחד מרמה והפרת אמונים, העומד בראשות ממשלת ישראל בחסות בג"צ ובחירת רוב חברי הכנסת, מתעתד, לטענתו, לספח בתחילת יולי את בקעת הירדן ולהחיל את החוק הישראלי על ההתנחלויות ביהודה ושומרון. ההסכם עם כחול-לבן מדבר על קבלת ההסכמה האמריקאית, כאשר האמריקאים אומרים שזו "החלטת ישראלית". לאחר ה"הסכמה" האמריקאית, רשאי נתניהו להביא את ההחלטה לדיון בקבינט, בממשלה ולאישור הכנסת.

לכאורה פתוחה הדרך לסיפוח. אבל מהו באמת ה"סיפוח"? תכנית המאה של טראמפ שעליה נשען נתניהו ומתגאה בה, ובה גם תומך לכאורה בני גנץ, מדברת על הקמת מדינה פלשתינית על פני 70% מיו"ש והעברת שטחים בתוך הקו הירוק לידי הפלשתינים בתמורה לסיפוח והחלת החוק הישראלי על ההתנחלויות ביו"ש. האם באמת מתקיים כאן סיפוח? או בעצם מדובר כאן על תכנית חלוקה? שקר הוא אמת וסיפוח הוא חלוקה מחדש. אורוול מודרני כותב כעת את ההיסטוריה.

האם באמת מתקיים כאן סיפוח? או בעצם מדובר כאן על תכנית חלוקה? שקר הוא אמת וסיפוח הוא חלוקה מחדש. אורוול מודרני כותב כעת את ההיסטוריה

זו לא חלוקה שהשמאל היה רוצה – יו"ש למדינה פלשתינית והקו הירוק למדינת ישראל היהודית והדמוקרטית. אבל זו חלוקה. מדינה פלשתינית בהסכמת מנהיג הימין הישראלי. נכון שהפלשתינים טרם הסכימו לכך, אבל הרי תכנית המאה מדברת על כך. הנהגת ישראל שמתרברבת ב"סיפוח" בונה למעשה על מהלך חד צדדי שעומד בבסיסה של תכנית טראמפ ובה ינתנו לפלשתינים 4 שנים להחלטה פלשתינית אם להצטרף לתכנית ואחריהן, אלוהים גדול.

אבל מה אם הפלשתינים יחליטו להיכנס למו"מ? העולם כולו לצידם, האמריקאים מעוניינים במו"מ ויסכימו גם לשינוי בתכניתם אם המו"מ יעלה יפה.

ישראל אם כן נכנסת למהלך של חלוקת השטחים שבין הירדן לים מחדש, ולראשונה מאז החלטת החלוקה של האו"ם בשנת 1947. לכאורה תוקם מדינה פלשתינית בהסכמת הימין הישראלי. אבל ה"סיפוח" המובטח הוא בעצם תכנית הונאה.

סיפוח חד צדדי יוביל לכאוס אזורי, אינתיפאדה בשטחים, ניתוק חוזה השלום בין ישראל לירדן, סנקציות אירופאיות על ישראל והפיכת אזרחיה כולם למצורעים ברחבי העולם. עצירת טיסות בשל הקורונה תיראה כמו הפסקת פרסומות באמצע תכנית אימה. נתניהו אולי בדרכו הנכלולית רוצה להוביל למלחמת גוג ומגוג שאחריה יאבד משפטו בתהום הנשייה, אבל מדינת ישראל לא יכולה להרשות לעצמה את הטירוף הזה. אין שום מחיר פוליטי, ביטחוני, כלכלי, חברתי או בריאותי שמצדיק מהלך של סיפוח שאלה הם המחירים שהמדינה תצטרך לשלם עבורו.

סיפוח חד צדדי יוביל לכאוס אזורי, אינתיפאדה בשטחים, קץ השלום בין ישראל לירדן, סנקציות אירופאיות והפיכת ישראלים למצורעים בעולם. עצירת הטיסות בקורונה תיראה כהפסקת פרסומות בסרט אימה

בני גנץ וגבי אשכנזי יודעים זאת. ראש השב"כ, ראש אמ"ן והרמטכ"ל יודעים זאת, גם ראש המל"ל, ראש המוסד, שר הביטחון ושר החוץ (כבר אמרנו?). כל אדם שעל כתפיו מונח ראש חושב, יודע זאת.

כל העולם יודע זאת ובכל זאת ראש ממשלת ישראל הנמצא בהליכי משפט פלילי, ממשיך לטחון לתומכיו את המוח בעניין הסיפוח ואולי אף להוביל מהלכים פוליטיים לקידומו של סיפוח. הימין הישראלי מדמיין את האידאולוגיה של ארץ ישראל השלמה מתממשת כאן ועכשיו ואין לו שום תשובה להפיכת ישראל למדינה דו לאומית או מדינת אפרטהייד מוקצה ומנודה.

את השקר של ה"סיפוח" צריך לעצור עכשיו בחודש מאי ויוני. מי שצריך לעצור אותו הם חברי כחול לבן, ראשי מערכות הביטחון הנוכחיים, שופטי העליון שייאלצו לדון בבג"צ נגד הסיפוח, מאות ואלפי פקידים, בעלי תפקידים בשירות המדינה שעל ראשם תיפול המדורה הזאת של שני מיליון פלשתינים הדורשים ביטוח לאומי וזכות הצבעה, טיפול רפואי ותקציבי חינוך בריאות ופינוי אשפה.

את הסיפוח הזה צריכים לעצור כל אזרחי ישראל שעל כיסם תיפול העלות של הסיפוח – גיוסי מילואים למלחמה באינתפאדה, שלטון צבאי ביו"ש, מימון חלופי לרשות הפלשתינית שתקרוס והפניית כל תקציבי המדינה להחלטה מטורפת של אדם אחד הנאשם בשוחד מרמה והפרת אמונים ובזאת מוכיח את חוסר כשירותו וכשרותו לקבל החלטות הרות גורל, אשר יש סכנה ברורה ומיידית שהן משרתות את האינטרס האישי שלו ולא את האינטרס הלאומי הציבורי.

את הסיפוח צריכים לעצור כל אזרחי ישראל שעל כיסם תיפול עלותו – גיוסי מילואים למלחמה באינתפאדה, שלטון צבאי ביו"ש, מימון חלופי לרשות הפלשתינית שתקרוס

את הסיפוח צריכים לעצור גם אנשי הימין הישראלי. חברי הליכוד, אנשי ימינה והמתנחלים. האפשרות של המתנחלים להישאר בהתנחלויות תלויה בכך שלא יתרחש סיפוח. הסיפוח הוא הצתת פתיל ההשהיה של פיצוץ שאחריו לא יוכלו להתקיים התנחלויות.

כל זמן שישראל משתפת פעולה עם הרש"פ והחיים ביו"ש מתנהלים בתיאום והסכמה, ניתן עדיין לשלוט בתוצאות הכיבוש וביחס לפלשתינים על כל מוראותיו ומגרעותיו. מהלך חד צדדי יגרום להתפרצות שאחריה איש לא יודע כיצד ייראה השטח ואם ניתן יהיה לחיות בו.

מערכות חשמל ינותקו, פיגועים יומיומיים ימנעו תנועה בדרכים, צה"ל ייאלץ לכבוש מחדש את שטחי A+B ולנהל בעצמו את חיי שני מליון פלשתינים עוינים מצויידים בנשק של הרש"פ ותמיכה בין לאומית. ראשי המתנחלים הם הראשונים להבין ולדעת את תוצאות ההחלטה על הסיפוח והם שצריכים ללכת לנתניהו ולהוריד אותו מהעץ.

הפתרון ביו"ש יכול להיות מבוסס רק על חלוקה מוסכמת לשתי מדינות דמוקרטיות שבהן יהודים חיים בשטח פלשתיני בהסכמה ובוחרים למוסדות בישראל ופלשתינים חיים בשטח שתחת ריבונותם ואלה שחיים בשטח ישראל יכולים לבחור למוסדות הפלשתינים במדינה הפלשתינית שלהם. תושבי מזרח ירושלים למשל.

הפתרון ביו"ש יכול להיות מבוסס רק על חלוקה מוסכמת לשתי מדינות דמוקרטיות שבהן יהודים חיים בשטח פלשתיני בהסכמה ובוחרים למוסדות בישראל ופלשתינים חיים בשטח שתחת ריבונותם

שום סיפוח לא יכפה על שני מיליון פלשתינים את רצונו של ראש ממשלת ישראל, הנאשם בשוחד מרמה והפרת אמונים. איש לא מאמין לו ואיש לא נותן בו אמון. לא באזור ולא בעולם.

איתי לנדסברג נבו הוא אזרח המודאג מעומק השחיתות השלטונית, חושש לגורל הדמוקרטיה ומזועזע מהגזענות והאלימות בחברה הישראלית. לשעבר עורך "מבט שני" ומנהל מחלקת תעודה בערוץ הראשון (2002-2017). בן קיבוץ תל יוסף וממקימי הפורום למען אנשי המילואים ( 1995-2017) . כיום במאי, עורך תוכן ומפיק עצמאי.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
צונמי מדיני הבטיחו לנו כבר מזמן. אך בפועל מעמדה של ישראל רק הלך והתחזק בעולם בזכות "הנאשם בשוחד". היחידים שעושים גלים זה אנשי שמאל הזויים שעוד לא הבינו שהמציאות השתנתה והם הם ינסו בכול ... המשך קריאה

צונמי מדיני הבטיחו לנו כבר מזמן. אך בפועל מעמדה של ישראל רק הלך והתחזק בעולם בזכות "הנאשם בשוחד". היחידים שעושים גלים זה אנשי שמאל הזויים שעוד לא הבינו שהמציאות השתנתה והם הם ינסו בכול הכח ליצר דלגיטימציה של ישראל כלפי העולם.

לפוסט המלא עוד 820 מילים ו-1 תגובות
כל הזמן // יום שני, 27 באפריל 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
הפסקת אש באיראן ובלבנון

לפיד: כדי לנצח בבחירות המרכז צריך להתייצב מאחורי בנט

במסיבת עיתונאים משותפת, אמר בנט כי ביומה הראשון של הממשלה הבאה יקימו ועדת חקירה ממלכתית לטבח ה-7.10 ● סמל עידן פוקס, בן 19 מפתח תקווה, נפל בדרום לבנון ● בג"ץ: לשלול מיידית הטבות כלכליות למשתמטים חרדים ● דיווח: ישראל שלחה סוללת כיפת ברזל לאמירויות בזמן המלחמה ● גורם אמריקאי: טראמפ היה ככל הנראה יעד הירי בארוחת כתבי הבית הלבן

לכל העדכונים עוד 47 עדכונים

איך לשמור על מערכת היחסים הביטחונית עם ארה"ב

כמי שעוסק כל חיי המקצועיים ביחסי ישראל ארה"ב, אני מאוד מודע ומעריך עד כמה היחסים הללו קריטיים למדינת ישראל, מבחינה ביטחונית, אבל גם מבחינות רבות נוספות.

כדיפלומט לשעבר אני מבין שלא פחות חשוב לביטחוננו הוא שיתוף הפעולה המדיני, וכדי להמחיש זאת יש לציין, שלא היינו משיגים את הסכמי השלום עם מצרים וירדן ועם מדינות הסכמי אברהם, ללא הסיוע של הדיפלומטיה האמריקאית שניתן על ידי ממשלים שונים בהובלת שתי המפלגות.

נדב תמיר מכהן כמנכ"ל בישראל של JStreet - הבית הפוליטי של אמריקאים תומכי ישראל ותומכי שלום, חבר הועד המנהל של מכון מתווים למדיניות אזורית וכיועץ לעניינים בינלאומיים למרכז פרס לשלום וחדשנות. לשעבר דיפלומט בנציגויות ישראל בוושינגטון ובוסטון ויועץ מדיני לנשיא המדינה.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,080 מילים
אמיר בן-דוד

אפילו ביידן לא צלל ככה

מי שנבחר כהבטחה הכלכלית הגדולה של ארה"ב, מוצא את עצמו בימים האחרונים בשפל היסטורי וחסר תקדים בכל הנוגע לשביעות רצון הציבור מניהולו הכלכלי ● מדובר בכרוניקה ידועה מראש, כאשר הבטחותיו של דונלד טראמפ מתנפצות בתחנות הדלק ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 825 מילים

הענישה בפרשת חניון הברזל - הפער בין צדק ראוי לצדק האפשרי

בשבוע שעבר גזר בית משפט השלום את דינו של המהנדס חנוך צחר, אשר הורשע בגרימת מותם ברשלנות של שישה פועלים ובפציעתם של עשרים ושלושה נוספים, עקב כשל יוצא דופן בחומרתו בתכנון תקרת חניון הברזל, אשר הוביל לקריסתה בשלבים מתקדמים של הבנייה.

עשר שנים לאחר האסון, נגזר דינו של המהנדס, שהגיע בינתיים לגיל 91: שישה חודשי מאסר על תנאי, קנס של 25,000 שקלים ופיצוי של 200,000 שקלים לכל אחת ממשפחות ההרוגים.

עו"ד קלאודיה דוד הייתה בעברה פרקליטה ומנהלת בפרקליטות מחוז ת״א (פלילי) ומומחית תוכן לתחום הרשלנות הפלילית בפרקליטות המדינה (בין היתר יו"ר פורום הרשלנות הארצי בפרקליטות המדינה). כיום בעלת משרד בוטיק המתמחה באירועי רשלנות פלילית ובטיחות בעבודה.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 535 מילים

למקרה שפיספסת

הקו החם של נתן אשל

מסמך הוא נוזף בטראמפ על איראן, מאשים את הרצי הלוי ורונן בר במחדל השבעה באוקטובר, לועג לצבא הצרפתי, יורד על עיתונאים ויריבים פוליטיים – ואפילו מבקר בחריפות את חוק הפטור ● הודעות הווטסאפ של נתן אשל מספקות הצצה נטולת פילטרים למוחו של איש הסוד הקרוב ביותר לנתניהו

לכתבה המלאה עוד 3,160 מילים

הפרדוקס הישראלי

סקר מרץ 2026 של הציבור היהודי-ישראלי שנערך על ידינו במסגרת קבוצת המחקר תמרור-פוליטוגרפיה, מראה שבנוגע לעתיד השטחים והסכסוך הישראלי פלסטיני, הציבור ממשיך במגמת תמיכה בפתרונות המשאירים את השטחים בשליטת ישראל (פתרונות לא-היפרדותיים) והתרחקות מפתרונות של פשרה טריטוריאלית (פתרונות היפרדותיים).

הסקר מראה כי 34% מהציבור היהודי תומכים בסיפוח חד־צדדי, 21% מעדיפים את שימור הסטטוס קוו, 26% תומכים בהיפרדות מרחבית תוך המשך שליטה ביטחונית, ורק 19% תומכים בהסכם קבע על בסיס שתי מדינות.

סיון הירש-הפלר היא פרופסור חבר בבית ספר לאודר לממשל דיפלומטיה ואסטרטגיה באוניברסיטת רייכמן ומנהל שותף בקבוצת המחקר תמרור-פוליטוגרפיה.

פרופ’ גלעד הירשברגר הוא פסיכולוג חברתי ופוליטי, חבר סגל בבית ספר ברוך איבצ’ר לפסיכולוגיה באוניברסיטת רייכמן, ומנהל שותף בקבוצת המחקר תמרור-פוליטוגרפיה.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 771 מילים

תגובות אחרונות

זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

נשים מהוות רוב בשירות המדינה אך מודרות מצמרת קבלת ההחלטות ● למרות פסיקת בג"ץ, הממשלה ממשיכה למנות גברים בלבד לתפקידי מפתח ● גם במשרד החוץ, שנחשב בעבר "אי מגדרי", קודמו לאחרונה שורה של בכירים ללא אף אישה אחת ● משרד החוץ: "מובילים את המגזר הממשלתי בכל הקשור למינויי נשים"

לכתבה המלאה עוד 889 מילים

קרב ההתשה באיראן מגיע לנקודת רתיחה

טהרן מנהלת מלחמת התשה מדינית מול וושינגטון ומושכת זמן תחת מצור ימי ● המחנה השמרני ממשיך להכתיב קו קשוח, חרף עליות המחירים והמחסור הגובר בעקבות המצור הימי של ארה"ב ● במקביל, שעון הבחירות והדלק בארה"ב לוחצים על טראמפ, בעוד הציבור האיראני עדיין חושש לצאת לרחובות ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 646 מילים
הזמן הירוק
הזמן הירוק
סיכום השבוע בסביבה

מההר עד לים

10 ק"מ של צעידה מרתקת: אחרי שנים של עיכובים, באביב שעבר נפתחה הטיילת החדשה של חיפה. היה שווה לחכות ● נחיל הדבורים שהתיישב על מכונית יצר פסטיבל של תבהלה, אבל שום דבר חדש לא קרה השנה ● חיישנים נגד חיפושיות: האם טכנולוגיה ישראלית תצליח לעצור את ההרס שזורעת החדקונית האדומה במטעי הדקלים? ● וגם: יום הזיכרון בנחל שורק. קצר פה כל כך האביב

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,394 מילים

הפסנתרן הישראלי יואב לבנון רק בן 22 אבל מאחוריו כמעט שני עשורים של הופעות בפני קהל באולמות הגדולים בעולם ● הילד שבגיל שלוש למד לקרוא תווים לפני מילים, חוזר כעת להופיע בארץ כאומן בשל כשבכיסו חוזה הקלטות וביקורות נלהבות מאירופה ומארה"ב ● בריאיון לזמן ישראל הוא אומר: "אם אני צריך לנגן 11 שעות ביום, אני לא מרגיש גמור. להפך, אני בטראנס"

לכתבה המלאה עוד 1,800 מילים ו-1 תגובות

לטראמפ נמאס מהמזרח התיכון, והוא רוצה להתקדם

טראמפ עדיין מאיים להפוך את איראן לגיהינום, אך מעשיו מעידים שהוא רוצה לסיים את המלחמה, שלא מניבה לו תוצאות חיוביות ● האמירויות מסייעות כלכלית לבחריין ומזהירות את ארה"ב: עשויות לפנות לסין בעקבות המשבר המתרחב ● אחמד א-שרע מסייר במפרץ ומקדם תוכניות שאפתניות – עוקפות ישראל ● והשבוע ב-1982 – נסיגת צה"ל מחצי האי סיני ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזרח התיכון

לכתבה המלאה עוד 1,280 מילים

סבא שלי היה נאצי

ריאיון לאחר שגילה כי סבו שלו היה חבר במפלגה הנאצית וקצין בוורמאכט, יוהאנס שפור מציע כיום סדנאות מחקר ייחודיות לגרמנים המבקשים להתעמת עם עברה האפל של משפחתם ● בריאיון לזמן ישראל הוא אומר: "אנשים מעדיפים לדעת את האמת הקשה מאשר למלא את החלל בדמיון שלהם"

לכתבה המלאה עוד 1,940 מילים
אוצר מילים
מושגי יסוד להבנת המציאות הישראלית
אֱנוֹשִׁיּוּת 299

מתוך התהום רייצ׳ל גולדברג פולין מציעה לנו מפת דרכים איך להיות אדם טוב בעולם

לכתבה המלאה עוד 908 מילים

הממשלה טענה במשך חודשים ש"זו לא העת" לחקור, וכעת, כשבאופק מסתמנות בחירות, הרכב של שבעה שופטי בג"ץ בראשות המשנה לנשיא סולברג שוקל להניח לנושא עד לאחר הבחירות כדי לא לספוג אש פוליטית ● הרעיון להמתין למשפט הציבור בקלפי מרוקן מתוכן את הביקורת השיפוטית ומשדר מסר הרסני שלפיו ניתן לחמוק מחקירת המחדל הגדול בתולדות המדינה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 981 מילים ו-1 תגובות

"יצירה היא הבסיס ליהדות"

יעקב אגם, אבי האומנות הקינטית, יחגוג בחודש הבא 98 ● השבוע קיבל את פרס ישראל לאומנות פלסטית בטקס אישי שנערך עבורו במוזאון הנושא את שמו בראשון לציון ● כשהוא מוקף במשפחתו ובמעריציו, אגם סיפר על ההשראה ששאב מדיונות החול בילדותו ומסביר מדוע שום דבר באומנות שלו לא נשאר במקום

לכתבה המלאה עוד 1,123 מילים

סרן במיל' ותומך להט"ב מול מועמדים שמרניים

בכירי עיריית ת"א נמנעים מתמיכה פומבית בבחירות לרב הראשי, אך לפי דיווחים שוקלים לגבות מועמד של ש"ס או מועמד מהימין שמתח ביקורת על קהילת הלהט"ב ● מנגד מתמודד הרב אריה לוין, הנתפס כאופציה ליברלית ומקדם פלורליזם דתי, אך אינו נהנה מתמיכה מובהקת בסיעות החילוניות ● אחד מתומכיו: "יש לנו חלופה ליברלית טובה, למה לא לתמוך בה?"

לכתבה המלאה עוד 629 מילים
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק להתחברות מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.