JavaScript is required for our website accessibility to work properly. המסר של נתניהו: אני זה המדינה והמדינה זה אני | זמן ישראל
המסר של נתניהו:

אני זה המדינה והמדינה זה אני

הפגיעה בבית ראש הממשלה בקיסריה בונה היטב את המיתוס של נתניהו כמגן ישראל, ובקרוב תשמעו שהוא מגן בגופו עלינו ועל המדינה ● זה עוזר לו לבנות הזדהות ציבורית עם גורלו האישי שמחובר עכשיו לגורלו של העם - וכל זה הולך היטב עם העלייה של הליכוד בסקרים, ומרחיק עוד יותר את נתניהו מהאחריות על מחדלי ה-7 באוקטובר ומדיבורים על ועדת חקירה ממלכתית וגורל החטופים ● פרשנות

ראש הממשלה בנימין נתניהו בסרטון שבו הוא פונה לעם האיראני, 30 בספטמבר 2024 (צילום: צילום מסך: לע"מ)
צילום מסך: לע"מ
ראש הממשלה בנימין נתניהו בסרטון שבו הוא פונה לעם האיראני, 30 בספטמבר 2024

הצנזורה התירה אתמול (שלישי) לפרסם את הידיעה לפיה הכטב"ם שנורה בשבת אכן פגע בביתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו בקיסריה.

זה נראה קצת משונה. אחרי שלושה ימים שבהם כלי תקשורת זרים והרשתות החברתיות מלאות בפרטי פרטים, החליטה גם הצנזורה להרחיב מידע על התקיפה, וגם הערוצים בארץ יכלו לספר כי הרסיסים פגעו בחדר השינה של נתניהו והרסו את הגינה, אבל החלונות המשוריינים בבית מנעו נזק חמור יותר.

גם אם בני משפחת נתניהו היו בביתם, הם לא היו נפגעים. מעניין לדעת מה קרה עם המאבטחים בבוטקה ברחוב הדר, שלא עוזבים את הווילה של נתניהו גם כאשר המקום ריק.

הנזק מפגיעת הכטב"ם ששוגר לבית רה"מ בנימין נתניהו בקיסריה. אוקטובר 2024 (צילום: שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים)
הנזק מפגיעת הכטב"ם ששוגר לבית רה"מ בנימין נתניהו בקיסריה. אוקטובר 2024 (צילום: שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים)

המתקפה חסרת התקדים על הבית ועל סמל השלטון הבכיר היא חמורה וראויה לתגובה קשה. יחד עם זאת, הניסיון לפגוע בראש הממשלה בונה היטב את המיתוס של נתניהו כמגן ישראל, ובקרוב תשמעו שנתניהו מגן בגופו עלינו ועל המדינה.

ראש הממשלה עצמו לא חיכה הרבה וכבר בשבת, כאשר החלו להתפרסם הידיעות על כשלון יירוט הכטב"ם – אחד משלושה שנורו על הבית – הוא התראיין בידי אחד מעוזריו.

"שלוחיה של איראן שניסו היום להתנקש בחיי ובחיי רעייתי עשו טעות מרה", אמר נתניהו בסרטון וידיאו שהופץ מייד. "זה לא ירתיע אותי ואת מדינת ישראל להמשיך את מלחמת התקומה נגד אויבנו כדי להבטיח את ביטחוננו לדורות". נתניהו וישראל הפכו לישות אחת.

"אני אומר לאיראנים ולשותפים בציר הרשע: כל מי שפוגע באזרחי מדינת ישראל ישלם על כך מחיר כבד", הוסיף ראש הממשלה.

נתניהו המשיך לבנות את המיתוס של מגן ישראל גם בישיבת פורום השרים שכינס ביום ראשון. זהו פורום של חברים ומוזמנים, רובם חברי קבינט תומכי נתניהו, שנועד להרים לנתניהו בכל הזדמנות. השרים יריב לוין, דוד אמסלם ומירי רגב תקפו שם את הרמטכ"ל רב-אלוף הרצי הלוי על התגובה החלשה של הצבא בעקבות הפגיעה בחלון הבית בקיסריה.

נתניהו המשיך לבנות את המיתוס של מגן ישראל גם בישיבת פורום השרים שכינס ביום ראשון. לוין, אמסלם ורגב תקפו שם את הרמטכ"ל על התגובה החלשה של הצבא בעקבות הפגיעה בחלון הבית בקיסריה

אני זה המדינה והמדינה זה אני, משדר נתניהו. זה עוזר לו לבנות אהדה להחלטות שרק הוא מקבל לכאורה והזדהות ציבורית עם גורלו האישי שמחובר עכשיו לגורלו של העם. רק כך אפשר להבין את הניסיון המביך של נתניהו ועוזריו לנכס רק לו את הכניסה לרפיח, נגד כל יריביו בארץ ובעולם.

ראש הממשלה בנימין נתניהו במסר מאיים על איראן ביום הולדתו ה-75 (וידיאו: דוברות ראש הממשלה)

האמת היא שנתניהו לא הוביל בנחישות את סיפור רפיח. הוא היסס. בני גנץ וגדי איזנקוט לחצו על נתניהו לכבוש את רפיח עוד בימיהם המשותפים בקבינט המלחמה. האמריקאים הם אלה שהתנגדו לכניסה לעיר.

נתניהו לקח על עצמו כמובן את חיסול נסראללה בסוף ספטמבר, וח"כ אושר שקלים ממפלגתו ארגן לו מחיאות כפיים כאשר נכנס למליאת הכנסת יומיים מאוחר יותר. וגם את חיסול יחיא סנוואר, שלא היה מעשה של תכנון צבאי מחושב.

כל זה הולך היטב עם העלייה של הליכוד בסקרים, ומרחיק עוד יותר את נתניהו מהאחריות על מחדלי ה-7 באוקטובר ומדיבורים על ועדת חקירה ממלכתית ועל גורל החטופים.

כל זה הולך היטב עם העלייה של הליכוד בסקרים, ומרחיק עוד יותר את נתניהו מהאחריות על מחדלי ה-7 באוקטובר ומדיבורים על ועדת חקירה ועל החטופים

וכך, המתקפה על הבית בקיסריה מאפשרת לנתניהו להרחיב גם את מטרות המתקפה הצפויה על איראן. נתניהו מאשים את האיראנים בניסיון החיסול שלו. טהרן מכחישה, אבל החזית האישית והלאומית בארץ מתאחדות לפתע.

בנימין נתניהו, ישראל כ"ץ ויריב לוין במליאת הכנסת, 30 בספטמבר 2024 (צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת)
בנימין נתניהו, ישראל כ"ץ ויריב לוין במליאת הכנסת, 30 בספטמבר 2024 (צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת)

אתמול עלה לשידור ב"כאן ב" ח"כ אליהו רביבו מהליכוד. רביבו לא יעז לשחרר אמירה ביטחונית שלא מתואמת עם לשכת ראש הממשלה. לפי רביבו, הפגיעה במגן העם מחייבת חיסולים דומים גם בטהרן.

"המתקפה על הבית של נתניהו סוללת את הדרך לתקוף את ראשי התמנון באיראן", אמר רביבו, "עד היום לא סיכנו ראשי מדינות. עכשיו דמם הותר. זו שעתנו לדרוש את כבודנו ואת ביטחוננו".

"המתקפה על בית נתניהו סוללת את הדרך לתקוף את ראשי התמנון באיראן", אמר רביבו, "עד היום לא סיכנו ראשי מדינות. עכשיו דמם הותר. זו שעתנו לדרוש את כבודנו וביטחוננו"

במלים אחרות: כל מי שפוגע בנתניהו פוגע במדינה, וההיפך. זה המסר כלפי חוץ, אבל גם כלפי המתנגדים מבית.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
2

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
רכיכה עלובה. שיעוף לנו מהעיניים. פרזנטור מיותר. הוא וממשלתו הם פאסה, אנכרוניסטים בנוף הפוליטי. לא חייבים לסבול את הטפיל וממשלתו, ומשפחתו...יותר לוקחים מאשר נותנים. דביק. מאוס. בלתי נחוץ... המשך קריאה

רכיכה עלובה. שיעוף לנו מהעיניים. פרזנטור מיותר. הוא וממשלתו הם פאסה, אנכרוניסטים בנוף הפוליטי.
לא חייבים לסבול את הטפיל וממשלתו, ומשפחתו…יותר לוקחים מאשר נותנים. דביק. מאוס. בלתי נחוץ!!

ראש ארגון המחבלים ורוצח החטופים ביבים שקרניהו הוא דיקטטור על מלא מלא. שווה לבדוק סטטיסטית-מדעית כמה דיקטטורים מאז תחילת המאה העשרים (עניין של 125 שנים) סיימו את חייהם באופן טבעי באופן ... המשך קריאה

ראש ארגון המחבלים ורוצח החטופים ביבים שקרניהו הוא דיקטטור על מלא מלא. שווה לבדוק סטטיסטית-מדעית כמה דיקטטורים מאז תחילת המאה העשרים (עניין של 125 שנים) סיימו את חייהם באופן טבעי באופן רצוני (כולל התאבדות), וכמה דיקטטורים באותה תקופה סיימו את חייהם שלא באופן טבעי מהתערבות חיצונית. נזכיר את מוסוליני, צ'אוסשקו, סדאם חוסיין, מועמר קדאפי, מנואל נורייגה, סלובודאן מילושביץ' מצד אחד, וגם את היטלר, סטאלין, ברז'נייב, אנדרופוב, צ'אבס, פידל קסטרו מהצד השני. לאיזה צד ישתייך ביבים שקרניהו?

לכתבה המלאה עוד 614 מילים ו-2 תגובות
כל הזמן // יום חמישי, 14 במאי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
הפסקת אש באיראן ובלבנון

שר החוץ של איראן: ידענו על ביקור נתניהו באמירויות, הם יתנו את הדין

דוברו לשעבר של נתניהו אישר את קיום הביקור לאחר ההכחשה מטעם האמירויות ● פסגה אמריקאית סינית בבייג׳ינג; שי לטראמפ על השטיח האדום: כשאנחנו מתעמתים זה עם זה, שני הצדדים סובלים, טראמפ כינה את מקבילו ״מנהיג גדול וחבר״

לכל העדכונים עוד 2 עדכונים

סוציולוגיה ומשפט בהתמודדות עם מיידי אבנים בגדה המערבית

לאחרונה פורסם כי מפקד פיקוד המרכז, אלוף אבי בלוט, אמר בשיחה סגורה ביחס לפלסטינים מיידי אבנים, כי מדובר בטרור ואף הוסיף: "בשנת 2025 הרגנו 42 זורקי אבנים על כבישים".

בסטטיסטיקה של האלוף בלוט נכלל כנראה עאמר רביע, נער פלסטיני בן 14 ובעל אזרחות אמריקאית, שנהרג בשישה באפריל 2025 בעיירה תורמוסעיא. לפי הודעת דובר צה"ל, הכוח הצבאי "זיהה שלושה מחבלים אשר יידו סלעים לעבר כביש מהיר עם רכבים אזרחיים. הלוחמים ירו לעבר המחבלים שהיוו סכנה על האזרחים, חיסלו אחד מהם ופגעו בשני המחבלים הנוספים". אביו של הנער טען שנמצאו בגופו 11 פצעי ירי. ממצאי בדיקה או חקירה של האירוע טרם פורסמו.

אל"מ (מיל') ד"ר לירון ליבמן הוא חבר בקבוצת המחקר "תמרור-פוליטוגרפיה". הוא עו"ד, מגשר ומרצה מן החוץ במכללת ספיר ובאוניברסיטה העברית, ולשעבר ראש מחלקת הדין הבינלאומי בצה"ל.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 626 מילים
הקורא בקלפי
הקורא בקלפי
תקשורת, פוליטיקה ושקרים אחרים

ממבחן הריח נשאר רק הסירחון

המבוכה בבג"ץ סביב תהליך מינויו של רומן גופמן היא עדות נוספת למוסד אחר שקרס: מוסד ה"כך לא עושים", שפעם שם קץ למינויים מופרכים בלי להידרש למנופים משפטיים ● כוחה של המחאה הציבורית הידלדל ותש, ובהיעדרה מכשירים כל שרץ אפשרי: מראש שב"כ בעל ניגודי עניינים לכאורה, דרך חברת ועדת מינויים שבנה עבריין נמלט, ועד ראש מוסד שנפל רבב חמור בשיקול דעתו ● חלקים בעיתונות זורמים עם זה, משום מה ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 909 מילים
אמיר בן-דוד

הקריאה ליהודי התפוצות לבוא הביתה היא תחמושת לאנטישמיות

"בואו הביתה", קורא שגריר ישראל לארה"ב לשעבר מייקל אורן, ליהודי ארה"ב. "לכו הביתה", יקראו האנטישמים לשכניהם היהודים. 

*  *  *

מייקל אורן, מי ששימש כשגריר ישראל בארה"ב וכסגן שר במשרד ראש הממשלה, קרא לאחרונה ליהודי התפוצות במאמר שפרסם "בואו הביתה". המסר הזה הגיע מהר מאוד אפילו עד לסן פרנציסקו, בה אני שוהה כעת במסגרת סדרת מפגשים עם קהילות יהודיות בארצות הברית. הגיע ופגע.

נדב תמיר מכהן כמנכ"ל בישראל של JStreet - הבית הפוליטי של אמריקאים תומכי ישראל ותומכי שלום, חבר הועד המנהל של מכון מתווים למדיניות אזורית וכיועץ לעניינים בינלאומיים למרכז פרס לשלום וחדשנות. לשעבר דיפלומט בנציגויות ישראל בוושינגטון ובוסטון ויועץ מדיני לנשיא המדינה.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 642 מילים ו-1 תגובות

שתי החלטות תכנוניות הזכירו השבוע למי שייכים משאבי הטבע

במדינה שרוב הזמן נראית כמו תאונת שרשרת תכנונית, שבוע שבו גופי התכנון הבכירים מקבלים החלטות ראויות בשני צמתים קריטיים אינו אירוע מובן מאליו ● בנגב ובכינרת הירוקים חוו השבוע כמה רגעים של נחת, אבל המרוויח האמיתי הוא הציבור שיוכל לטייל על שפת האגם בצפון ולשאוף אוויר בדרום בלי שריאותיו יתמלאו אדי נפט

לכתבה המלאה עוד 901 מילים

למקרה שפיספסת

פצצת הניכור המתקתקת

"ואיש אינו שואל את עצמו מאיפה להיכן
ואיש איננו נאבק בגלגלי הזמן
הזמן המתגלגל לו כאן כחפץ
חבית שבקרביה חומר נפץ
עומד אני כתימהוני ומסמן עצור
אולי יחדל הזמן מלעבור".

מילים אלו שכתב בשירו "פצצת זמן", עמירם קופר ז"ל, משורר, חבר ניר עוז, שנחטף בגיל 84 מביתו בשבעה באוקטובר ונרצח אחרי שהצליח לשרוד חודשים ארוכים בשבי, הן דוגמה אחת מני רבות לחוויית החיים בנגב המערבי במהלך השנים שקדמו לטבח ה-7/10.

איתי זידנברג הוא מזכ״ל השומר הצעיר לשעבר ומנכ״ל ומייסד משותף של ברית הנגב וההר - יוזמה משותפת של חברים מקיבוצי הנגב המערבי (בארי וניר עוז) ומגוש עציון, שנולדה אחרי ה- 7 באוקטובר במטרה לבנות מחדש אמון, אחריות הדדית ואמנה חברתית לתיקון מדינת ישראל והחברה הישראלית.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 843 מילים
זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

תגובות אחרונות

שמונה שעות של דיון בעתירה נגד מינוי ראש המוסד הבא הפכו למעין חקירה נגדית ● השופט שטיין צידד בהחלטת הוועדה המייעצת, השופטת ברק-ארז ראתה בפגמים ההליכיים עילה לביטול, והשופט גרוסקופף התלבט בין כשל ערכי למקצועי ● התוצאה הייתה החלטה חריגה של העליון לרדת לחקר האמת העובדתית, תוך התעלמות מוחלטת משאלת סבירות החלטתו של ראש הממשלה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 1,310 מילים

יהדות התורה וש"ס שוברות את הכלים אבל יודעות שאין להן באמת לאן ללכת

האולטימטום של הרב לנדו וקריסת חוק הפטור מגיוס סוללים את הדרך לבחירות בספטמבר ● הרחוב החרדי אולי זועם על נתניהו, ודרעי כבר מתכנן קמפיין סליחות וגן עדן, אבל הדיבורים על ברית היסטורית עם המרכז-שמאל הם עורבא פרח ● כשבנט, לפיד וליברמן דורשים שוויון בנטל, המפלגות החרדיות מבינות שגט מנתניהו עלול לעלות להן במנדטים ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 1,209 מילים ו-1 תגובות

הקרב על עתיד הכסף עובר לסנאט

לכאורה, חוק "הבהירות" הוא עוד אירוע משעמם שנועד להסדיר את שוק הקריפטו בארה"ב ● בפועל, מדובר בקרב אימתנים רווי אמוציות, אחד החשובים שהתנהלו על השליטה בכסף: מצד אחד הבנקים, שאינם מוכנים לוותר על כוחם; ומצד שני קהילת הקריפטו, הנתמכת על ידי משפחת טראמפ רוויית ניגודי העניינים ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 801 מילים

התרגיל התמוה של משרד הביטחון לטובת פמי

מעקב זמן ישראל אגף השיקום במשרד הביטחון ממשיך לשלם לחברת פמי פרימיום עבור שירותי בקרת חשבונות בהיקף של מיליוני שקלים, ללא מכרז, תוך הישענות על מכרז של חיל הרפואה ● גישור כזה בין מכרזים מנוגד לכאורה למנהל תקין, וגם להוראות המפורשות של המכרז המדובר ● בעבר התחייב משרד הביטחון כמה פעמים לצאת למכרז חדש, אחרי שהמכרז הקודם נפסל ● משרד הביטחון: "נוהל פטור מגישור הופעל עד דצמבר 2025”

לכתבה המלאה עוד 1,170 מילים

מבקר מטעם בלפור

עו"ד מיכאל ראבילו, שייצג את הליכוד, את הממשלה ואת נתניהו בשורת הליכים רגישים, עשוי להתמנות למבקר המדינה ● אם ייבחר, הוא עלול להיכנס לתפקיד כשהוא כבול להסדר ניגוד עניינים רחב־היקף ● מי שאמור לבקר את מוקדי הכוח עלול להיות מנוע מלעסוק בחלק ניכר מהם ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 796 מילים ו-2 תגובות

איראן מתנהלת ללא "מבוגר אחראי" מתפקד

מאז שנפגע בטהרן, מוג'תבא חמינאי לא נראה בציבור, אבל משמרות המהפכה מתאמצים לשדר שהוא עדיין שולט ● הדיווחים על פגישות ללא תמונות נועדו לייצר רציפות שלטונית וצבאית ● אלא שהניסוחים הזהירים והוויכוחים בצמרת מרמזים על משטר שפועל בשם מנהיג שלא ברור עד כמה הוא מתפקד ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 706 מילים

המלחמה בחזירים בחיפה ירדה למחתרת

בשקט מוזר ובלי לעדכן את הציבור, רשות הטבע והגנים פרשה מהפרויקט המשותף עם עיריית חיפה לצמצום החיכוך עם החזירים בעיר ● הפקח הייעודי עזב, הדוח החודשי חדל להתפרסם והחשש הוא שבלי פיקוח ובלי שקיפות לא יהיה מה שירסן את הירי ברחובות ● עיריית חיפה: "ממשיכים לפעול באופן מקצועי ואחראי. מספר מקרי המתת החזירים ירד לכ־10 בחודש"

לכתבה המלאה עוד 1,566 מילים ו-1 תגובות

בלי הכרזה רשמית, הסיפוח סביב ירושלים דוהר קדימה

אין הכרזה רשמית, אבל הסיפוח סביב ירושלים מעמיק בקצב מואץ ● דוח חדש של "עיר עמים" מתאר כיצד התנחלויות, כבישים חדשים, מחסומים, צווי הריסה ואלימות מתנחלים מבתרים את המרחב הפלסטיני למובלעות מנותקות ודוחקים ממנו את תושביו ● כעת המדיניות הזו עלולה להתרחב גם לשטחי A ו־B ולאיים על מיליוני פלסטינים בגדה המערבית

לכתבה המלאה עוד 1,640 מילים

שר המשפטים ממשיך להתנהל בגישה רעילה ומעדיף לנהל קמפיין פוליטי במקום לאייש את בתי המשפט הקורסים ● הוא מציע פתרונות זמניים שמייצרים כאוס, מכתיב תאריכים רק כדי להתלונן אחר כך, ומסרב להכיר בקיומו של נשיא העליון יצחק עמית ● אלא שהתרגילים הללו קרובים למיצוי, ושופטי העליון בדרך לכפות עליו את כינוס הוועדה - ובהכרח, מינוי שופטים בחלק מהערכאות ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 864 מילים ו-1 תגובות

ארדן משדר קריאות מצוקה

השגריר לשעבר חזר לארץ וגילה שראש הממשלה מטרפד לו כל תפקיד פנוי, כולל יו"ר התעשייה האווירית, בגלל קשריו עם ליברמן ● האיום המרומז להקים מפלגת ימין הוא בסך הכול ניסיון לסחוט שריון ברשימת הליכוד ● אבל המתנה הזו לא תגיע, וארדן צפוי למצוא את עצמו ממתין מחוץ למגרש עד שנתניהו יפסיד או יפרוש ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 593 מילים ו-1 תגובות
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.