JavaScript is required for our website accessibility to work properly. איתי לנדסברג נבו: יתומי ישראל - יחד ננצח | זמן ישראל

יתומי ישראל - יחד ננצח

הלווייתו של רס"ר במיל' גלעד אלמליח, אב לחמישה, שנפל בלבנון באוקטובר 2024 (צילום: חיים גולדברג / פלאש90)
חיים גולדברג / פלאש90
הלווייתו של רס"ר במיל' גלעד אלמליח, אב לחמישה, שנפל בלבנון באוקטובר 2024

צבא המילואים שכל השבוע 16 לוחמים מגיל 21 עד 51. הם השאירו 56 יתומים.
אין נתון אכזרי וברור מזה כדי להצביע על כישלון המדינה ביחס למערך המילואים שלה. כישלון של צה"ל, משרד הביטחון, ראש הממשלה וכל שרי הממשלה.
עוד מחדל מטורף בשרשרת בלתי נגמרת.

צריך להבין, אם צה"ל בשנת 2024 נאלץ לגייס אב לשמונה ילדים ואב לעשרה ילדים וחיילים עם כרס ואפס כושר גופני בגיל 50, הרי צה"ל הוא ארגון כושל, למרות ההצלחות המבצעיות של יחידות הקצה.

אם צה"ל בשנת 2024 נאלץ לגייס אב לשמונה ילדים ואב לעשרה ילדים וחיילים עם כרס ואפס כושר גופני בגיל 50, הרי צה"ל הוא ארגון כושל, למרות ההצלחות המבצעיות של יחידות הקצה

75% מכוחו הצבאי של צה"ל – כוחה של המדינה, בנוי על מערך המילואים. יחידות הסדיר ואנשי הקבע מחזיקים את השאר. אין לישראל הגנה בלי צבא בגיוס מלא, זה הוכח בשנה האחרונה. וגם כעת מתמרנות 7 אוגדות בעזה ובלבנון ועוד אוגדה ביו"ש. צה"ל מתוח עד הקצה.

במשך שנים טוענים ארגוני המילואים (גילוי נאות, הכותב הוא בין מקימי פורום מג"דים, מח"טים וטייסים במילואים) שהמדינה ומערכת הביטחון שלה מזניחים את מערך המילואים ואינם דואגים לתפקודו המבצעי והאנושי. שוברי תשלום לפארקים וכרטיסים לחופשה אחרי מילואים זה נחמד, אבל לא בונה יחידת מילואים.

במשך שנים מקוצצים ימי האימונים, הציוד וכוח האדם של יחידות המילואים. עכשיו, כשהמלחמה עצימה, נדרשות להיכנס ללחימה יחידות שלא התאמנו בלחימה בשטחי לבנון הסבוכים והמורכבים, והמחיר נורא.

חזבאללה זה לא ארגון קיקיוני. הוא מכיר את הסבך ואת המנהרות והכפרים, מצויד באמל"ח איראני, הוא מטמין מטענים, ויורה רקטות וטילים מאינסוף עמדות שהכין במשך שנים.

אוגדת מילואים שנכנסת כעת ללחימה בלבנון עם חיילים בני 40 ו-50 היא אוגדה שמקריבה את בשרם ואת יתומיהם, בפשטות אכזרית, לאלוהי המלחמה, למלך המחדל.

ממשלה ששולחת אב לעשרה ילדים לקרב, היא ממשלה אטומה שאינה חסה על עשרה ילדים שנותרו יתומים מאב לכל חייהם. זו אותה ממשלה שמקדמת כעת חוק פטור מגיוס לאוכלוסייה שלמה.

במשך שנים מקוצצים ימי האימונים, הציוד וכוח האדם של יחידות המילואים. עכשיו, כשהמלחמה עצימה, נדרשות להיכנס ללחימה יחידות שלא התאמנו בלחימה בשטחי לבנון הסבוכים והמורכבים, והמחיר נורא

מערך המילואים של צה"ל סובל מניצול יתר ומניצול ציני של מחויבות חייליו ליחידותיהם, לחבריהם ולמטרה של הגנה על מדינת ישראל.

המנצלים חוטאים לתפקידם גם במישור המבצעי וגם החברתי. שרי הממשלה אדישים לעומס המילואים ולעובדה שיחידות המילואים מתפוררות. לאט לאט. עוד סבב ועוד יתום, עוד עסק שקורס ועוד משפחה מפורקת. מפקדי צה"ל, שאינם הופכים שולחנות כדי לקדם גיוס רחב יותר ופיצויים הגונים יותר, גם הם בחוטאים.

פוסט בקבוצת הפייסבוק של נשות המילואימניקים
פוסט בקבוצת הפייסבוק של נשות המילואימניקים

56 יתומים שיתגייסו בשנים הקרובות בעקבות אבותיהם שנפלו, הם אות קין על מצחה של הממשלה. הממשלה שאחראית ישירות לנפילתם. זו שבגסות רוח ממשיכה את המלחמה ללא סוף, ללא תכלית ותוך בזבוז חייהם של אלפי משרתי מילואים, שהאמינו במשך שנים כי מישהו שם למעלה מבין את אחריותו לגורל המדינה.

אבל שליחתם של בני ה-50 לקרב מעידה על אובדן כל ערך בסיסי של אמון בהנהגה. בני 50 כבר נשאו על גבם כמה מלחמות. לדרוש מהם להמשיך לסכן את חייהם ואת משפחתם גם אחרי עשרות שנות מילואים, זו פשיטת רגל חברתית, ביטחונית ומוסרית.

הרמטכ"ל יודע ושר הביטחון יודע, שחטיבות המילואים שהוכנסו כעת לקרב בלבנון אינן מיומנות ללחימה הזו כמו אגוז או מגלן או השייטת. זה אותו צבא, אבל אי אפשר להטיל על אב בן 50 לסחוב 30 ק"ג בכפרי הדרום בלילה, ולרוץ בין הבתים תוך כדי ירי מטורף וסכנת מטענים ונ"טים סביבו.

הם יודעים והם שולחים.

שליחת בני ה-50 לקרב מעידה על אובדן כל ערכים. בני 50 כבר נשאו על גבם מלחמות. לדרוש מהם להמשיך לסכן את חייהם ואת משפחתם אחרי עשרות שנות מילואים, זו פשיטת רגל חברתית, ביטחונית ומוסרית

המחסור ביחידות מילואים למלחמה ארוכה ובלתי נגמרת גם הוא מחדל של ממשלה, שמדיניותה מנצלת את המשרתים לצרכי הישרדותה הפוליטית, ממשלה שאינה מוכנה לסיים את המלחמה ודורשת ממאות יתומים לשאת במחיר.

לפשעי המלחמה יש להוסיף את הפשע נגד יתומי מערך המילואים.

איתי לנדסברג נבו הוא אזרח המודאג מעומק השחיתות השלטונית, חושש לגורל הדמוקרטיה ומזועזע מהגזענות והאלימות בחברה הישראלית. לשעבר עורך "מבט שני" ומנהל מחלקת תעודה בערוץ הראשון (2002-2017). בן קיבוץ תל יוסף וממקימי הפורום למען אנשי המילואים ( 1995-2017) . כיום במאי, עורך תוכן ומפיק עצמאי.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
מאמר מליון ושלוש. לנדסברג-נבו, מתי תבינו שכל המאמרים האלה שחושפים עוד טפח ועוד טפח בהתנהלות ממשלת השואה הזדון וההפקרה של הדיקטטור רוצח החטופים ביבים שקרניהו לא מזיזים לאף אחד? הם לא מזי... המשך קריאה

מאמר מליון ושלוש. לנדסברג-נבו, מתי תבינו שכל המאמרים האלה שחושפים עוד טפח ועוד טפח בהתנהלות ממשלת השואה הזדון וההפקרה של הדיקטטור רוצח החטופים ביבים שקרניהו לא מזיזים לאף אחד? הם לא מזיזים אפילו חבר אחד בארגון המחבלים שקרניהו לכיוון שלנו. הם נכתבים סתם, כדי למלא התחייבות של כותב המאמר לאתר. סתם. בדיוק כמו הפעילות הכושלת של העאלק אופוזיציה בראשות גדול הפרוקסי של שקרניהו – בני שוונץ ו"המנהיג" שאפילו מפלגתו כמעט ובעטה בו, יהיר לפיד. נכון שהמאמר הזה הוא מעט חדשני, כי הוא חושף נקודה שאף אחד עד היום לא כתב עליה, אבל מה זה משנה? השטן שקרניהו בסקרים של משתפי הפעולה שלו כבר עם 26 מנדטים, ואין בחירות, אבל הסקרים נערכים כדי לשמור על אחדות ותחושת שלטון בלתי מנוצח בתוך ארגון המחבלים הביביסטי. ולצד שלנו אין שום מענה. כל מה שעושה ארגון המחבלים שקרניהו מבחינה פוליטית הוא בינגו, הכל עובד פוליטית לטובת ארגון המחבלים שקרניהו.

לפוסט המלא עוד 591 מילים ו-1 תגובות
כל הזמן // יום ראשון, 10 במאי 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
הפסקת אש באיראן ובלבנון

איראן העבירה את תשובתה להצעה האמריקאית לסיום המלחמה דרך פקיסטן

טראמפ: "במשך 47 שנים איראן שיחקה משחקים, מעכשיו הם כבר לא יצחקו" ● דיווח: ההתנגדות של דדי ברנע למינוי גופמן לראש המוסד - "יש לו בעיה משמעותית בהיבטי טוהר המידות" ● דין ליבנה, יועמ"ש ועדת הבחירות שפרש, ימונה לממלא מקום מנכ"ל הוועדה לאחר פרישתה של אורלי עדס ● שני שוטרים נחקרו באזהרה במח"ש בחשד לתקיפת הפרקליט בבאר שבע והורחקו ל-5 ימים

לכל העדכונים עוד 35 עדכונים

על שליטים, מחלות, והאנשים שעוזרים להם לשקר

בדצמבר 2024 הודיעו רופאיו של ראש הממשלה בנימין נתניהו: "אין שום חשד לממאירות או לסרטן". שנה וארבעה חודשים לאחר מכן, באפריל 2026, פרסם נתניהו דוח רפואי שגילה תמונה אחרת.

לפי הדוח שמסר נתניהו, במעקב שלאחר הניתוח התגלה גידול ממאיר קטן בערמונית. נתניהו עבר טיפול קרינתי. הציבור לא ידע. לא בזמן אמת. לא כשהתקבלו החלטות גורליות. לא כשהוא ניהל מלחמה, קבינט, מדינה, וחיי אדם.

פרופ׳ אלון קורנגרין הוא ביופיזיקאי. ראש המרכז לחקר המוח של אוניברסיטת בר-אילן. אב מודאג, בעל צייתן, מדען משוטט, רץ איטי, צלם חובב, קורא נלהב, חצי-חנון, אנטרופאי ראשי, עצלן כושל.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 1,044 מילים ו-1 תגובות

שכירות היא כבר לא מילת גנאי כלכלית

בשלוש השנים האחרונות נשבר משהו יסודי בהנחה שנדל"ן בישראל הוא השקעה שתמיד משתלמת ● יותר ויותר אינדיקטורים כלכליים מצביעים על אלטרנטיבות כדאיות יותר ● מי שירוץ לרכוש כעת דירה בכל מחיר, בלי תכנון פיננסי שקול, עלול לגלות באיחור שהוא נשאב אל תוך חלום בלהות פיננסי ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 718 מילים ו-1 תגובות
אמיר בן-דוד

נתניהו סוף-סוף לוקח אחריות

היועמ"שית הודיעה הבוקר לבג"ץ כי יש לבטל את מינוי המזכיר הצבאי של ראש הממשלה רומן גופמן לראש המוסד. הסיבה: נפלו פגמים מהותיים בהליך המינוי ● וגם: הכנסת נכנסת לקיץ סוער ● הקשקוש של מיקי זוהר ● כתבי אישום על רצח זלקה ● ועוד...

ראש הממשלה בנימין נתניהו לוחץ את ידו של מזכירו הצבאי רומן גופמן (צילום: דוברות ראש הממשלה)
דוברות ראש הממשלה

סופה של האידאולוגיה בפוליטיקה הישראלית

צריך להודות. בנימין נתניהו לא חיסל רק את הליכוד כמפלגה אידאולוגית. ברגע שהפך את ישראל בתפקידו כראש הממשלה לשלטון יחיד, אין יותר פוליטיקה של מפלגות אידאולוגיות. נתניהו הוא הקובע היחיד והבלעדי בכל דבר ועניין במפלגתו, ולצערנו גם בממשלת ישראל וכנסת ישראל. 

אבל התופעה כבר עברה לכל המערכת הפוליטית. מפלגתו של נפתלי בנט, שרק בימים אלה קיבלה את השם "ביחד", עם החיבור ליש עתיד של יאיר לפיד. יש עתיד עצמה היא מפלגת לפיד. הוא הקים אותה והוא בחר את מועמדיה. לא הבוחרים.

איתי לנדסברג נבו הוא אזרח המודאג מעומק השחיתות השלטונית, חושש לגורל הדמוקרטיה ומזועזע מהגזענות והאלימות בחברה הישראלית. לשעבר עורך "מבט שני" ומנהל מחלקת תעודה בערוץ הראשון (2002-2017). בן קיבוץ תל יוסף וממקימי הפורום למען אנשי המילואים ( 1995-2017) . כיום במאי, עורך תוכן ומפיק עצמאי.

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 943 מילים

האיראנים נאחזים בשגרה ומפתחים איבה חדשה כלפי המערב וישראל

עלי האשם, עיתונאי ששהה בטהרן שישה שבועות בזמן המלחמה, מתאר עיר שמנסה לשמור על שגרה למרות המלחמה ● לדבריו, על אף הדיכוי האכזרי של מחאות העבר והמשבר הכלכלי העמוק, האיום החיצוני ומתקפות ארצות הברית וישראל יצרו אפקט של התלכדות סביב הדגל והפכו את סיסמאות המשטר לתחושת איבה אותנטית ברחובות

לכתבה המלאה עוד 1,933 מילים ו-1 תגובות

למקרה שפיספסת

הסכמים לא מספיקים - המזרח התיכון זקוק לקואליציית שיקום אזורית

לאחר שבועות של מלחמה אזורית חריגה בעוצמתה בין ישראל וארצות הברית מול איראן – שהותירה הרס נרחב בישראל, באיראן, בלבנון ובחלקים נוספים של המזרח התיכון – מתנהלים כעת מגעים בניסיון לייצב את הפסקת האש מול איראן ולמנוע חזרה להסלמה.

במקביל, וושינגטון מגבירה את הלחץ לקידום הסדרים רחבים יותר באזור. מוקדם לדעת אם המאמצים הללו יבשילו לכדי מהלך מדיני יציב או יתפוגגו לסבב לחימה נוסף, אך דבר אחד כבר ברור: גם אם יושגו הסדרים, האתגר האמיתי יתחיל ביום שאחרי – בשאלה כיצד משקמים אזור שלם שספג שנים של הרס, עקירה והתפוררות אזרחית.

יותם פוליצר הוא מנכ"ל ישראייד וחבר הוועד המנהל ב"סיד ישראל", ארגון הגג של קהילת ארגוני הפיתוח והסיוע ההומניטרי בישראל. 

פוסטים המתפרסמים בבלוגים של זמן ישראל מייצגים את כותביהם בלבד. הדעות, העובדות וכל תוכן המוצג בפוסט זה הם באחריות הבלוגר/ית וזמן ישראל אינו נושא באחריות להם. במקרה של תלונה, אנא צרו קשר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לפוסט המלא עוד 611 מילים
זירת הבלוגים
הזמן שלך לומר את דעתך
הצטרפות

תגובות אחרונות

הכנס האחרון של הכנסת ה־25: בלי חוק גיוס ובלי תגבור לצה"ל

חוק הפטור מגיוס, שנולד כתרגיל פרלמנטרי ציני ביוני 2024, הפך לסמל הביזיון של ממשלת 7 באוקטובר: יותר מ־50 ישיבות ומאות שעות דיונים לא הוסיפו חייל אחד לצה"ל ● עכשיו, רגע לפני הבחירות, החרדים מבינים שנתניהו שוב מכר להם הבטחות, וה"בלוק" המפורסם כבר לא בטוח שיתייצב לתמונה המשפחתית ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 699 מילים ו-2 תגובות

המצור על הורמוז הופך לנשק המרכזי של טראמפ מול איראן

הירי האיראני לעבר ספינות המלחמה האמריקאיות במצר הורמוז כמעט פירק את הפסקת האש, אבל טראמפ בחר להתעלם ממנו ● מבחינת וושינגטון, הסגר הימי על איראן עשוי להיות יעיל יותר מעוד תקיפה נקודתית: הוא חונק את סקטור הנפט, מערער את הכלכלה ומפעיל על טהרן לחץ שהזמן רק מחריף ● פרשנות

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
1

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 541 מילים ו-1 תגובות
הזמן הירוק
הזמן הירוק
סיכום השבוע בסביבה

אוצר על הגג

פוטנציאל האנרגיה הסולארית בישראל מגיע לשמיים, קצת מתחת לשמש; עכשיו רק צריך לממש ● טוב שעיריית תל אביב מבצעת אכיפה כלפי רוכבי הקורקינטים, אבל יש בעיה עם הדרך ● למה ח"כים לשעבר זכאים לנסוע בתחבורה הציבורית חינם כל החיים? ● וגם: האם ההומור של עיריית קריית מוצקין ישנה את הגישה של הצעירים לסביבה?

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 1,512 מילים

לעם האיראני כבר אין מה להפסיד

טראמפ רוצה עסקה – אך מתקשה להשיג אותה, במיוחד כאשר הצד השני מאמין שפשרה פחות משתלמת מאשר המשך הלחימה ● המשטר הסורי מנטרל חוליות של חזבאללה, אך בדרום המדינה שוב לא שקט ● לבנון נעה בין הכנות לעונת הרחצה לבין איום התרחבות המלחמה ● והשבוע ב-1980: המבצע לשחרור בני הערובה משגרירות איראן בלונדון ● קסניה סבטלובה מסכמת שבוע במזרח התיכון

לכתבה המלאה עוד 1,104 מילים

"החומות המוסריות סביב ברגן בלזן ואושוויץ הולכות וקורסות, וזה מפחיד"

גיבור ספרו החדש של הסופר הבריטי המוערך הווארד ג'ייקובסון הוא מורה יהודי ששפיותו הולכת ומתערערת כשהוא צופה בתגובת העולם לטבח השבעה באוקטובר ● בריאיון לקראת צאת הספר, ג'ייקובסון מסביר כיצד הומור שחור עוזר לו להתמודד עם המציאות, תוקף את השמאל הרדיקלי בבריטניה, ונזכר בשיחה מפתיעה עם נהג מונית לונדוני שהעניקה לו מעט תקווה

לכתבה המלאה עוד 1,877 מילים ו-3 תגובות
אוצר מילים
מושגי יסוד להבנת המציאות הישראלית
הוֹדוּ 301

בישראל הופנתה תשומת לב רבה להונגריה, למודל של אורבן שקסם לנתניהו ולנאמניו. אולי בגלל שהודו רחוקה ושונה כל כך, לא הקדשנו מספיק תשומת לב למודל ההודי של מודי, בן בריתו של נתניהו

לכתבה המלאה עוד 1,594 מילים ו-2 תגובות

תגובת היועמ"שית בעתירות נגד החוק לבחירת נציב תלונות הציבור אינה מסתפקת בהתנגדות נקודתית ● על ידי כריכת העתירה עם העתירות הנפיצות נגד הרכב הוועדה לבחירת שופטים, היא מסבירה לשופטים שהם לא יכולים לפרק את חקיקת ההפיכה המשטרית לחתיכות קטנות, וחייבים להבין איך פסיקה אחת תשפיע ישירות על השנייה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 983 מילים ו-1 תגובות

אביגדור ליברמן לקה בתסמונת בנט - ומאיים לשתק גם את גוש השינוי

יו"ר ישראל ביתנו דורש את ראשות הממשלה כשהוא נשען על תשעה מנדטים בלבד בסקרים ● המהלך הזה מאותת למתנגדי נתניהו שליברמן מוכן לעשות להם בדיוק את מה שעשה לליכוד ב-2019 ● המגעים לאיחוד עם גדי איזנקוט כבר נתקלים בחומה, כשהרמטכ"ל לשעבר מבהיר שאין לו שום כוונה לוותר על הבכורה ● פרשנות

לכתבה המלאה עוד 675 מילים ו-1 תגובות
סקר זמן ישראל
הסקר השבועי
YT
של יוסי טאטיקה

איחוד בין איזנקוט לליברמן ייצר מרוץ תלת-ראשי אבל לא ישנה את מפת הגושים

ריצה משותפת של ישר! וישראל ביתנו עוקפת את הליכוד ואת ביחד בראשות בנט בסקר מנדטים חדש שערך יוסי טאטיקה ● אלא שגם האיחודים הללו לא מצליחים לשבור את תקרת הזכוכית של הקואליציה, שנותרת יציבה על 50 מנדטים ● במקביל, רוב מוחץ מהמשיבים מאותת לגנץ לחשב מסלול מחדש

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
לכתבה המלאה עוד 324 מילים

קפה שפירא נסגר, ובשכונה חוששים: הפשיעה תמלא את הוואקום

עם סגירת קפה שפירא בסוף החודש, תושבי השכונה חוששים שהרחבה שהפכה למוקד קהילתי ותרבותי תהפוך למוקד פשיעה והזנחה ● הם מציעים לעירייה להפעיל במקום פוד־טראק, גן יער או פעילות מתנ"סית, כדי לשמר את אחת מזירות התרבות העצמאיות הבולטות שפעלו בעיר בעשור האחרון ● במקביל, הם טוענים לאוזלת יד של המשטרה בטיפול בפשיעה ובתחושת חוסר הביטחון האישי ● עיריית ת"א: "בוחנים אפשרויות שונות"

לכתבה המלאה עוד 1,510 מילים
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.